Tramvay seferlerine Pepee freni!

Çizgi film karakterlerinden oluşan balonlar, tramvay hattındaki enerji nakil tellerine takıldı. Tramvay seferlerinin durmasına neden olan balonlar görevliler tarafından indirildi.

İki Eylül Caddesi Çarşı Tramvay Durağı yakınında meydana gelen olayda, aralarında Casper, Tweety ve Pepee gibi çizgi film karakterlerinin olduğu 5 adet balon, tramvay enerji nakil hattı tellerine takıldı.

sdads

Durak görevlilerinin durumu bildirmesinin ardından Otogar- SSK, SSK- Osmangazi Üniversitesi ve Opera-71 Evler hattındaki karşılıklı sefer yapan tramvaylar durduruldu.

Yaklaşık yarım saat sonra bir görevli elinde ucu kancalı uzun çubukla gelerek balonları bulunduğu yerden indirdi. Ardından da tramvaylar yeniden sefere başladı.

Tramvay seferlerine Pepee freni! ile ilgili etiketler tramway Osmangazi Üniversitesi pepe Casper
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.