Trabzonspor'dan satış iddialarıyla ilgili resmi açıklama!

Trabzonspor, El Cezire'nin iddia ettiği, 'Kulübün 250 milyon dolar karşılığında Katar'a satışı' haberini yalanladı.

Trabzonspor Kulübü, El-Cezire'nin ortaya attığı 'Katarlılar Kulübü Satın Alıyor' iddiasını resmi site aracılığı ile yalanladı.

Yapılan duyuruda kulübün bu yönde almış olduğu herhangi bir karar olmadığı vurgulandı.

KAP'a yapılan bildirim şu şekilde;

"Basın-yayın organlarında çıkan ''Katarlılar Kulübü Satın Alıyor'' başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. SPK düzenlemeleri ve ilgili mevzuatlar uyarınca bu nitelikteki kararlar Yönetim Kurulu kararı ile gerçekleşebilecek olup, Özel Durumlar Tebliği gereğince bu kapsamdaki kararların da kamuya açıklanması gerekmektedir. Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından bu konuda alınmış bir karar bulunmamaktadır.

Bu kapsamda Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durum Tebliği'ne göre kamuya açıklanacak herhangi bir husus bulunmamakla birlikte, SPK düzenlemeleri çerçevesinde Kamuyu Aydınlatma Platformu ve web adresimizde yapılan resmi duyurular haricindeki haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Trabzonspor'dan satış iddialarıyla ilgili resmi açıklama! ile ilgili etiketler Trabzonspor Katar satış yalanlama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.