Trabzonspor Gençlerbirliği maçının özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor Gençlerbirliği maçından gol sesi çıkmadı. Trabzonspor'un Medical Park Arena'da konuk ettiği Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor Gençlerbirliği maçının geniş özeti ve golleri haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor evinde ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği'ni ağırladı. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçta tek eksik goldü. Karşılaşmaya hızlı başlayan Karadeniz ekibi Trabzonspor ilk dakikalarda N'Doye ve Rodallega ile Gençlerbirliği kalesini ablukaya aldı. Trabzonspor'un etkili atakları Gençlerbirliği'nin kalecisi Hopf'u geçemedi. Zorlu mücadelenin ilk 45 dakikalık bölümü golsüz beraberlikle tamamlandı.

Trabzonspor Gençlerbirliği karşısında ikinci yarıya da etkili başlayan taraftı. Trabzonspor Olcay Şahan ve Rodellega'nın Gençlerbirliği ceza sahasının içinde bir çok pozisyon bulmasına rağmen sonuca etki edemedi. Konuk ekip Gençlerbirliği ise yıldız oyuncuları Serdar Gürler ve Aydın Karabulut ile borda mavililerin tecrübeli kalecisi Onur Kıvrak'a zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 85. dakikasında Ahmet Oğuz 2. sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Buldukları pozisyonlardan yararlanamayan iki takımda puanları bölüştü. koruduğu kalede etkili oldu ancak skoru değiştiremedi ve ekipler sahadan birer puanla ayrıldı. Trabzonspor Gençlerbirliği maçının geniş özeti ve gollerini izlemek için haberimize bakmanız yeterli...

TRABZONSPOR GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPOR_GENALERBARLAAA_MAAININ_AZETA_AZLE_BEIN_SPORTS_SAPER_LAG_MAA_AZETLERA7

TRABZONSPOR GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasındaki Trabzonspor-Gençlerbirliği maçının ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.
2. dakikada Olcay Şahan'ın pasında, ceza alanı ön çizgisi üzerinden N'Doye'un sert şutunda, kaleci Hopf topu üstten kornere çeldi.
9. dakikada Yusuf Yazıcı'nın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Rodallega'nın kafa vuruşunda, top az farkla üstten auta gitti.
11. dakikada Khalili'nin soldan kullandığı korner atışında, arka direkte yalnız kalan Luccas Claro'nun yakın mesafeden yere çarptırarak yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.
21. dakikada Onur Recep Kıvrak'ın uzun pasında savunmanın arkasında sol çaprazında topla buluşarak kaleci Hopf ile karşı karşıya kalan Olcay Şahan'ın şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
24. dakikada Onazi'nin uzun pasında, sağ çaprazda kaleci Hopf ile karşı karşıya kalan Rodallega'nın şutunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
33. dakikada Okay Yokuşlu'nun pasında ceza alanı dışında topla buluşan Yusuf Yazıcı'nın şutunda, meşin yuvarlak kaleci Hopf'ta kaldı.
42. dakikada sakatlanan Okay Yokuşlu'nun yerine Castillo oyuna dahil oldu.
45+2. dakikada Yusuf Yazıcı'nın sağdan kullandığı korner atışında, iyi yükselen Rodallega'nın sert kafa vuruşunda, top az farkla üsten auta gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
46. dakika Gençlerbirliği, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Ümit Özat, Murat Duruer'i sahaya sürerken Tokelo Rantie'yi oyundan aldı.

GENÇLERBİRLİĞİ 10 KİŞİ KALDI

86. dakikada Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz, ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyundan atıldı. Başkent ekibi, maçın kalan dakikalarını 10 kişi tamamladı

Trabzonspor Gençlerbirliği maçının özeti ve golleri ile ilgili etiketler beIN Sports trabzonspor gençlerbirliği Maç özeti goller izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.