Trabzonspor evinde kayıp...

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor evinde Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu.

İlk yarının sonlarında başlayan yükselişiyle taraftarlarını umutlandıran; ancak son 5 maçtan da beraberliğe razı olan Trabzonspor; zirve mücadelesi veren Medipol Başakşehir karşısında yenilmekten kurtulamadı. Bordo Maviler, maça hızlı başlamasına karşın, Medipol Başakşehir 20. dakikadan sonra oyun kontrolünü ele aldı. Konuk ekip, organize ataklarla rakip kalede tehlikeler yarattı; Trabzonspor ise ani ataklarla sonuca gitmeye çalıştı. Arda Turan'ın 19. dakikada ağları bulan vuruşu gol değeri kazanmazken, karşılaşmanın tartışmalı anlarından biri oldu.

36. dakikada Emnanuel Adebayor, şık bir kafa vuruşuyla ağları havalandırdı. İlk yarının son dakikalarında Burak Yılmaz mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

İkinci yarıda Trabzonspor'un daha baskılı oynaması beklenirken; Karadeniz ekibi, bu beklentileri boşa çıkardı. Başakşehir'in tehlikeli ataklarında kaleci Onur, kritik kurtarışlar yaptı ve farkın artmasına engel oldu.

Maçtan Başakşehir 1-0 galip ayrılırken; kritik bir galibiyete imza attı puanını 46'ya çıkararak zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Galibiyet hasreti 5 maça çıkan ve 33 puanda kalan Trabzonspor'un ise şampiyonluk hayalleri bir darbe daha yedi.

Trabzonspor evinde kayıp... ile ilgili etiketler Trabzonspor Başakşehir canlı izle canlı yayın beIN Sports canlı dinle
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.