Trabzonspor aradığı savunma oyuncusunu Rusya'da buldu!

Savunmaya takviye yapmaya çalışan Trabzonspor Serdar Taşçı’yı kadrosuna katmak üzere.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Serdar Taşçı’nın Spartak Moskovalı yöneticilerden kolaylık yapma çağrısının olumlu olması üzerine Rusya seferine çıktı.

Spartak Moskovalı yöneticilerle yapılan Serdar Taşçı pazarlığının olumlu ilerlediği ve Rus yetkililerin futbolcunun ayrılmasına sıcak bakmaya başladığı öğrenildi.

Uzun süredir gündemindeki ve 3 yıllık sözleşme yapılması planlanan Serdar taşçı transferinde sona gelen bordo mavililer, Burak Yılmaz için de girişimlerde bulunuyor.

1409442_cc0fe7862a5afabbb74cd455f02bbaf1_640x640

Trabzonspor, Beijing Guoan ile Burak'ın transferi konusunda prensipte anlaşırken, ödeme konusunun netleşmesinin ardından transferin sonuçlanabileceği belirtildi.

Bu arada Trabzonspor'un kamp kadrosunda yer almayan ve Trabzon'da altyapı antrenörleri eşliğinde çalışan Luis Ibanez'in Süper Ligin yeni takımı Göztepe'ye transfer olması gündemde.

Trabzonspor aradığı savunma oyuncusunu Rusya'da buldu! ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Serdar Taşçı Muharrem Usta Spartak Moskova
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.