Trabzon'da herkes Burak ile Selçuk'u konuşuyor!

Trabzonsporlu taraftarlar, eski oyuncuları Burak Yılmaz'ın transferine sıcak bakarken Selçuk İnan'a ise mesafeli yaklaşmayı planlıyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yükselişlerinde büyük rol oynadığı iki futbolcunun kulüpten ayrılırken sergiledikleri tutumlar transfer tartışmalarıyla yeniden gündeme geldi.

Burak Yılmaz'ın kulübe para kazandırarak gittiğini, hatta diğer transferinden de Trabzonspor'un pay aldığını, Galatasaray forması giyerken yaptığı açıklamalarla Bordo Mavili renklere karşı her zaman sevgisini dile getirdiğini kaydedenler gol kralının dönüşüne sıcak bakıyorlar.

Futbolarena'nın haberine göre; tecrübeli ismin son olarak Galatasaray forması giyerken uğradığı hakaretlere rağmen Trabzon'a gelerek Şenol Güneş Stadı'nın açılışına katılması da kulübe bağlılığını gösterirken hakkındaki sempatiyi arttırdı. Açılış töreninde Trabzonspor taraftarları Burak'a sevgi gösterilerinde bulunmuş ve oyuncuyu defalarca tribünlere davet etmişlerdi.

SELÇUK İNAN'IN DURUMU!

Trabzonspor'a emek veren bir diğer isim olan Selçuk İnan için ise camiada aynı yorumlar yapılmıyor. Selçuk'un özellikle Galatasaray'a giderken serbest kalmayı beklediği, kulübe para kazandırmadan ayrıldığı hatırlatılırken, kaptanı olduğu Sarı Kırmızılılar'dan ayrılması halinde dönüşünde kendisine mesafeli yaklaşılacağı yorumları yapılıyor.

SON KARAR YANAL'IN

Önümüzdeki sezon her yönüyle zirve mücadelesi verecek bir takım oluşturmanın arayışında olan Ersun Yanal, iki ismin transferi konusunda son karar mercii olacak. Yönetim'de de özellikle Selçuk'la ilgili benzer endişeler yaşanırken, tecrübeli teknik adamın hem oyuncuları hem de yöneticileri ikna etme gücü ve isteği bu transferlerde etkin rol oynayacak. Ersun Yanal'ın bütün sorumluluğu güvendiği bu iki isme vermeyi ve yeni bir şampiyonluk için iskeleti Selçuk ve Burak etrafında kurmayı isteyebileceği değerlendiriliyor.

Trabzon'da herkes Burak ile Selçuk'u konuşuyor! ile ilgili etiketler Trabzonspor Burak Yılmaz Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.