Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi'le evlendi! İşte Tolgahan Sayışman'dan bekarlığa veda pozu

Tolgahan Sayışman, iki yıldır birlikte olduğu Arnavut sevgilisi Almeda Abazi'le Los Angeles'ta evlendi. Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman'dan bekarlığa veda pozu geldi. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den henüz evlilik fotoğrafı gelmedi.

Tolgahan Sayışman, iki yıldır birlikte olduğu Arnavut sevgilisi Almeda Abazi'le Los Angeles'ta evlendi. Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman'dan bekarlığa veda pozu geldi. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den henüz evlilik fotoğrafı gelmedi.

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve uzatmalı sevgilisi Almeda Abazi ilişkilerinin başladığı şehir olan Los Angeles'ta evlendi. Tolgahan Sayışman sosyal medya hesabında bekarlığa veda pozu paylaşırken ikili henüz bir evlilik fotoğrafı paylaşmadı.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi evliliğinden ilk fotoğraflar

Mutlu bir birliktelik yaşayan çift, ilişkilerini evlilik yoluna sokmuşlar ve kısa süre öncede isteme merasimi gerçekleştirmişlerdi.

Evlilik kararı sonrası elini çabuk tutan ikili, düğün için aşklarının başladığı yer olduğunu söyledikleri Los Angeles'i seçmişlerdi.

Geçtiğimiz hafta nikah için Amerika'ya uçan ikili, aynı zamandan Almeda Abazi'nin de doğum tarihi olan 13 Şubat'ta dünya evine girdiler.

İkiliden henüz bir düğün fotoğrafı gelmezken, Tolgahan Sayışman'dan bekarlığa veda pozu geldi.

Tolgahan_Saymandan_bekarla_veda_pozu
Tolgahan Sayışman'dan bekarlığa veda pozu

Sayışman, Instagram hesabından paylaştığını bir fotoğrafına "Bir insanı gercekten sevmek, o kişinin gülümsemesini gündoğumuna benzetmektir. Yaradanın tüm güzelliklerini size hatırlatan insanı yakalamak ayrı bir lutuf.Allah herkese beraber elele yaşlanacağı,zaman yapraklarını hayatından sevgiyle dökebileceği insanlarla birlikte olmayı nasip etsin.Bu paylaşımım da bekarlığa veda post'u olsun." notunu düştü.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Trabzonlu bir anne ile Selanik göçmeni bir babanın çocuğu olarak 1981 yılı 17 Aralığında dünyaya gelmiştir. İsmi Nil olan bir kız kardeşi vardır.

Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi.

Tolgahan Sayışman 2002 senesinde katılmış olduğu Best Model Of Turkey yarışmasında birinciliği Kıvanç Tatlıtuğa kaptırdıktan sonra 2004 yılında düzenlenen ManHunt Of Turkey ve sonrasında ise Güney Kore de düzenlenen 2005 senesinde Manhunt Internatiol yarışmasında birinci olmuştur.

İstanbul’a döndükten sonra Ekol Drama Sanat Evi’nde Ayla Algan’dan uzun süre oyunculuk eğitimleri aldı.

Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı.

24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır.

6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Firar adlı bir sinema filmide rol almıştır. Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan, FOX TV'de yayınlanan Lale Devri(dizi) adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamaktadır. 2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı.

En büyük çıkışını Elveda Rumeli dizisinde yakalayan Tolgahan Sayışman, bu diziden sonra da pek çok dizi de ve sinema filminde rol almıştır. Lale Devri dizisinde 4 sezon kadar ekranlar da kalan ünlü oyuncu, şuan ise Asla Vazgeçmem adlı dizide rol almaktadır.

Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi'le evlendi! İşte Tolgahan Sayışman'dan bekarlığa veda pozu ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman Almeda Abazi evlendi bekarlığa veda pozu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.