Tolga Tekin burun ameliyatı sonrası ölümden döndü... Tolga Tekin kimdir?

Burun ameliyatı olan oyunvu Tolga Tekin ölümden döndü. En son “Paramparça” dizisinde rol alan Tolga Tekin burun ameliyatı sonrasında uyandırılamadı. Doktorların çabası sonrasında kendine gelen Tolga Tekin ölümden döndü. Peki Tolga Tekin Kimdir?

En son Paramparça dizisinde rol alan Tolga Tekin magazin gündemine geçirdiği burun ameliyatıyla geldi. Tolga Tekin'in geçirdiği burun ameliyatı sonrası ölümden döndüğü ortaya çıktı. Ameliyatın ardından tüm çabalara rağmen uyandıralamayan oyuncunun hayati tehlike atlattığı öğrenildi. Yakınlarını endişelendiren Tolga Tekin, doktorların kendisine uyguladığı birkaç tedavi yöntemine yanıt verdiği ve kendine geldiği öğrenildi. Peki Tolga Tekin kimdir? Nereli? İşte Tolga Tekin ile ilgili tüm gelişmeler.

tol

En son “Paramparça” dizisinde rol alan Tolga Tekin, burun ameliyatı olduğunu söylemişti.
Oyuncunun operasyonda riskli bir durumla karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı. Ameliyatın ardından uyandırılamayan oyuncu, ancak kendisine uygulanan birkaç tedavi yönetimin ardından kendine geldi. Bu durum Tekin’in yakınlarını hayli korkuttu.

tolhh

TOLGA TEKİN KİMDİR?

19 Mart 1973 yılında Ankara'da doğmuştur. Orta eğitimini, Özel Arı Koleji’nde 1992'de tamamladıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden, 1996 yılında mezun oldu. Devlet Tiyatroları'nın açtığı sınavı kazanarak, Adana Devlet Tiyatrosu'nda görevine başladı. 1996 ile 2004 yılları arasında Adana Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Bizim Evin Halleri dizisinde 4 yıl oyuncu olarak çalıştı. Halen, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır. Tolga Tekin, 21 Temmuz 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Koltuk ile evlenmiştir.

Tolga Tekin burun ameliyatı sonrası ölümden döndü... Tolga Tekin kimdir? ile ilgili etiketler tolga tekin burun ameliyatı tolga tekin kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.