TOKİ Ürgüp'te 405 konutu hak sahiplerine teslim ediyor

TOKİ, Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde "Yerel Mimari Uygulama" adıyla geliştirdiği projenin 2'nci etabını tamamladı. Proje kapramındaki 405 konutun sahiplerne teslim edilmesine başlandı.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından "Yerel Mimari Uygulama" adıyla geliştirilen projelerin ilki olan ve 923 konuttan oluşan Nevşehir Ürgüp Sosyal Konutları'nın 2'inci etabındaki 405 konutun daha hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını söyledi.

Turan, "Vatandaşlarımıza böyle bir mutluluğu yaşatmanın gururunu taşıyoruz." dedi.

HAKLI GURUR

Konuta erişmekte zorlanan vatandaşlar için yegane dost eli kuruluş olduklarını belirten Turan, şöyle konuştu:

"TOKİ olmazsa alt gelir grubunda olan vatandaşlarımızın konuta erişmesi zorlaşacak. Böyle bir mutluluğu vatandaşlarımıza yaşatmanın gururunu taşıyoruz. Ev sahibi olan vatandaşlarımızın gözlerindeki parıltı gelecek adına bize ışık veriyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın mutluluğu bizi daha çok motive ediyor."

TOKİ Ürgüp'te 405 konutu hak sahiplerine teslim ediyor ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.