Tiyatrocu Genco Erkal'dan "Evet" oyu kullanacak vatandaşlara hakaret!

Daha önce Meclis'teki milletvekillerine hakaret eden tiyatrocu Genco Erkal bu kez halka ateş püskürdü! Erkal referandumda 'hayır' oyu vermeyenlere 'inek' dedi

Nazım Hikmet'in ölümünün 50’nci yıl dönümü dolayısıyla uyarlanan oyun nedeniyle bir süre önce Londra'da bulunan Genco Erkal şehir gezisi sırasında bir kuklayla yan yana fotoğraf çektirerek sosyal medyada paylaşmıştı.

Tiyatrocu Genco Erkal kişisel Twitter hesabından 'Başkanlık' göndermesinde bulunarak, "Kendi ölüm fermanını imzalayan bu meclise ben ne diyeyim? Yeni anayasada 600 vekil olacaklarmış. 600 kukla. İpleri bir tek kişinin elinde." ifadelerini kullanmıştı.

BU KEZ HALKI HEDEF ALDI

Genco Erkal son olarak vatandaşları hedef aldı.

Evet oyu verecek vatandaşlara hakaretler eden Genco Erkal, "Sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa, demiş. Bunu inek düşünecek. İnek olma, insan ol. Trene bakma. #hayır de. Türkiye bir kişiden büyüktür." ifadelerini kullandı.

Tiyatrocu Genco Erkal'dan "Evet" oyu kullanacak vatandaşlara hakaret! ile ilgili etiketler genco erkal referandum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.