THY'den kritik saat düzenlemesi

Türk Hava Yolları (THY), yeni saat düzenlemesiyle ilgili olarak, 30 Ekim 2016-25 Mart 2017'de yapılacak uçuşlarda, yolcularının herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için gereken tüm çalışmaları tamamladığını duyurdu.

THY'den kritik kış saati düzenlemesi

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, ilgili Bakanlar Kurulu kararı ile kış saati uygulamasının kaldırılması ve yaz saati uygulamasının tüm yıl sürecek olması nedeniyle uçuşların tarife yapısı yeniden düzenlendi.
THY, 8-9 Ekim'de yapılacak işlemle, 30 Ekim 2016 ile 25 Mart 2017 arasında yapılacak seferlere ait saatleri, havacılık alanındaki uluslararası ve yerel otoritelerin hava trafik düzenlemelerine uyum sağlanabilmesi açısından, Türkiye çıkışlı ve Türkiye varışlı bir saat ileriye alacak.
İlgili tarife düzenlemesi sonrası yapılan tarih değişikliği ve iade talepleri, yolcu biletlerindeki orijinal ücret kurallarına göre işlem görecek.
Açıklamada, yolcuların seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu, Türk Hava Yolları internet adresi ve çağrı merkezinden öğrenmeleri istendi.

THY'den kritik saat düzenlemesi ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları THY kış saati
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.