Thierry Henry, Makelele ve Arteta Galatasaray'a gelmek istiyor!

Avrupa futbolunda bir döneme damgasını vurmuş efsane futbolcular Henry, Makelele ve Arteta Galatasaray'a başvuru yaptı.

Henry, Makelele ve Arteta gibi dünyaca ünlü futbolcular flaş bir istekte bulundu. Galatasaray'ın kulüp yapısını merak eden Henry, Makelele ve Arteta sarı-kırmızılı kulübe başvuru yaptı.

Milliyet'in haberine göre, Galler'in Swansea kentinde düzenlenen UEFA Prolisans kursunda antrenör Tuğberk Tanrıvermiş ile tanışan Thierry Henry, Makelele ve Mikel Arteta, Galatasaray'ı merak ettiklerini ve gözlem yapmak istediklerini belirttiler.

henry_galatasaray

Üç emekli futbolcunun bu talebi Cenk Ergün'e aktarılırken Ergün ise Tudor ile görüştü ve Hırvat teknik adam olumlu yanıt verdi.

arteta_galatasaray

Fransız Bafetimbi Gomis ve Cedric Carrasso'nun yanı sıra Feghouli, Belhanda ve Mariano gibi Fransa pazarında tanınan birçok oyuncunun Galatasaray'da forma giyiyor oluşu, Fransız eski futbolcuların sarı-kırmızılı ekibe olan ilgisini arttırdı.

Thierry Henry, Makelele ve Arteta Galatasaray'a gelmek istiyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Thierry Henry makelele arteta uefa prolisans Cenk Gönen ıgor tudor bafetimbi gomis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.