Testere 8'in fragmanı yayınlandı!

2000’li yılların kültleşmiş korku filmi serilerinden olan Testere 8 filminin ilk fragmanı yayınlandı! Tobin Hell’in Jigsaw karakterini canlandırmaya devam edeceği bu filmde Hell’e Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen ve Callum Keith Rennie gibi oyuncular eşlik edecek. Filmin senaryosu Josh Stolberg ve Pete Goldfinger ikilisine aitken yönetmenliğini Predestination filminden de bileceğiniz Michael Peter Spierig kardeşler üstleniyor.

2000’li yılların kültleşmiş korku filmi serilerinden olan Testere 8 filminin ilk fragmanı yayınlandı!
Tobin Hell’in Jigsaw karakterini canlandırmaya devam edeceği bu filmde Hell’e Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen ve Callum Keith Rennie gibi oyuncular eşlik edecek. Filmin senaryosu Josh Stolberg ve Pete Goldfinger ikilisine aitken yönetmenliğini Predestination filminden de bileceğiniz Michael Peter Spierig kardeşler üstleniyor.

jigsaw
Filmin önceki serilerinden aşina olduğumuz birkaç bilgiden bahsedelim. Jigsaw karakteri, aslında serinin 3. filminde ölmüştü. Daha sonra çıkan filmlerde John Kramer’ın Jigsaw’a dönüşmesi ve karakterden sonra yapılacak ‘pis’ işleri kimin üstleneceğine yoğunlaşılmıştı. Son filmde hatırlarsanız Dr. Gordon dedektif Hoffman’ı odada ölüme terk etmişti.

Merak ettiğimiz konu ise 8. filmde kurbanların sonunu getirme görevi kimde olacak: Dr. Gordon mı, yoksa daha önce odaya ayağı zincirli şekilde bırakılan dedektif Eric Mattews gibi ayağını kırma yöntemiyle odadan çıkması varsayımında bulunacağımız dedektif Hoffman mı? Yoksa bambaşka bir sürprizle mi karşılaşacağız?

testere3

Tüm bu soruların cevaplarını, 27 Ekim’de vizyona girecek Jigsaw filmini izlerken öğreneceğiz. Filmin yayınlanan ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Testere’nin 8. Filminin Adı Büyük Bir Sürprizle Belli Oldu!

Lionstage, yaptığı duyuru ile Testere serisinin uzunca bir süredir beklenen 8. filminin adının Jigsaw olacağını duyurdu.
Diğer 7 filmi Saw 1-2 … olarak devam eden, yalnızca en sonuncusun Saw 3D adıyla geldiği kült korku film serisi Testere’nin 8. filminin adı belli oldu.

Daha önce Saw: Legacy olarak anılan filmin son adı, başroldeki kötü karakter olan Jigsaw olacak.

Vampir İmparatorluğu (Daybreakers) ve Predestination gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Peter - Michael Spierig kardeşlerin yöneteceği film, şu an için prodüksiyon aşamasında. ABD sinemalarında 27 Ekim 2017 tarihinde yerini alması beklenen filmin uluslararası sinemalarda seyirciyle buluşacağı tarihin, 2018’in başları olması planlanıyor.

Testere 8'in fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler testere 8 Jigsaw tobin hell mandela van peebles laura vandervoort michael peter spierig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.