TEOG sınavı tarih oldu! Milli Eğitim Bakanı açıkladı...

Milli Eğitim Bakanı bu sene TEOG'un yapılmayacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bu sene TEOG sınavının olup olmayacağı sorusuna ilişkin "Uygulanmayacak. Bu sene TEOG yapılmayacak" yanıtını verdi.

İŞARETİ ERDOĞAN VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında, TEOG sınavına ilişkin, "Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik?" açıklamasında bulunmuş, ardından Başbakan Binali Yıldırım ile İstanbul'da bu konuda bir görüşme yapmıştı. Sınavın kaldırılması için Milli Eğitim Bakanlığı'nca çalışma başlatılmıştı.

BAŞBAKAN: TEOG YARIŞA DÖNDÜ, İSTEDİĞİNİZ OKULA GİDECEK, STRESTEN KURTULACAKSINIZ

Başbakan Binali Yıldırım, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı açılış töreninde yaptığı konuşmada TEOG için, "Zaman içerisinde yarışa döndü, stresinizi artırdı" demişti. Yıldırım yeni sistem için, "İstediğiniz yere gideceksiniz" açıklamasında bulunmuştu.

TEOG sınavı tarih oldu! Milli Eğitim Bakanı açıkladı... ile ilgili etiketler TEOG
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.