Bu iPhone modelleri arama yapamıyor!

Apple iPhone akıllı telefonlar yeni bir sorunla karşı karşıya. Bu seferki sorun, iOS cihazların telefon işlevini yerine getirememesine sebep olacak kadar ciddi.

TELEFON UYGULAMASI SORUNU

Apple Destek Topluluğu’ndaki iPhone kullanıcıları, telefon uygulamasıyla yaşadıkları sorunlar konusunda oldukça şikayetçiler. Şikayetlere göre iPhone 7, iPhone 6S ve iPhone 5S modellerinde telefon uygulaması donuyor. Bu sebeple de arama yapmak, aramalara cevap vermek veya telefon işleviyle ilgili farklı işlevleri gerçekleştirmek mümkün olmuyor.

061220161545059669009_3.jpg

Telefon uygulamasıyla ilgili bu sorunların birçok kullanıcı için iOS 10.1.1 güncellemesi sonrasında başladığı ancak sorunun iOS 10 mobil işletim sistemi ile birlikte baş gösterdiği ifade ediliyor. Ek olarak, bu sorunla karşılaşıldığında yeniden başlatma veya fabrika ayarlarına sıfırlamanın da bir çözüm sağlamadığı belirtilmekte.

Konuyla ilgili Apple tarafından henüz herhangi bir çözüm maalesef sunulmuş değil. Öte yandan şirketin iOS 10.2 güncellemesi için ciddi anlamda çalışması gerekiyor gibi gözüküyor. Malum birçok iPhone modeli kullanıcısı, dokunmatik ekran ve batarya problemleriyle uğraştığı konusunda şikayetçi durumda.

Bu iPhone modelleri arama yapamıyor! ile ilgili etiketler Apple iPhone arama yapılmıyor bozuk aramıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.