Taze fasulye yediği için eleştirilmişti... Sabancı’dan manidar cevap!

İlhan Sabancı'nın eşi Pınar Sabancı sosyal medyayı sık sık kullanan isimler arasında yer alıyor. Pınar Sabancı, paylaştığı fotoğrafın altına yorum yapan takipçisine manidar bir yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından sık sık sağlıklı besinler paylaşan Pınar Sabancı bunlara bir yenisini daha ekledi. Son olarak yemek için hazırladığı Zeytinyağlı Taze Fasulye yemeğinin fotoğrafını paylaştı ve fotoğrafın altına, ‘Zeytinyağlı Taze Fasulyeye bayılmayan var mi? Yoga sonrası lif, vitamin ve bitkisel protein kaynağı' yorumunda bulundu.

rqqwrwqwrwqrwqr

HER DAİM MEVSİM SEBZELERİ

Pınar Sabancı, yaptığı bu paylaşımın ardından binlerce beğeni ve yorum aldı. Yüzlerce yorum arasından Sabancı’nın dikkatini bir takipçisinin kendisine yaptığı yorum çekti. Sabancı’nın takipçisi “O kadar zenginliğin paranın pulun içinde taze fasulye mi yiyorsunuz? Maşallah… Yanına da yoğurt alın,iyi gider.” ifadeleriyle bir takipçisi Pınar Sabancı’ya anlamsız bir gönderme yaptı. Bunun üzerine Pınar Sabancı, yanıt olarak, ‘Gıdaları bile parasına göre seçiyorsanız algıda büyük sıkıntı var demektir. Her daim mevsim sebzeleri…’ yorumunda bulundu.

Taze fasulye yediği için eleştirilmişti... Sabancı’dan manidar cevap! ile ilgili etiketler Sosyal Medya vitamin sebze pınar sabancı zeytinyağlı taze fasulye fotoğraf paylaştı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.