Tarık'ın başı yine belada! Adı Efsane 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Adı Efsane dün akşam ekrana gelen 4. bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Son bölümde Tarık’ın, kızı Melis’e kendisini affettirmeye çalışması gündem oldu. Yayınlanan son bölümün hemen ardından Adı Efsane 5. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, Adı Efsane 5. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan Adı Efsane dizisi dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünün hemen ardından Adı Efsane 5. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kanal D’nin sevilen dizisi Adı Efsane son bölümü ile nefesleri keserken Bahar’ın şikayeti sonrası “Tarık okuldan atılacak mı?” sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Hayatlarında yeni bir soluk yaratan Tarık'ı kaybetmek istemeyen Hakan ve arkadaşları ise Tarık'ı bırakmaya niyetli değiller. Adı Efsane 5. bölüm fragmanında yer alan bilgilere göre ise Melis ile Hakan da ciddi bir tartışma yaşayacak. İşte Adı Efsane 5. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Ası Efsane dizisinin oyuncu kadrosu konusu için tıklayın

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adı Efsane yeni bölümde Melis, "Baba-Kız Gecesi"nin yapıldığı mekanı gözyaşları içinde terk eder. Seçil, eline büyük bir koz geçirmiştir artık! Tarık ise, eline geçirdiği fırsatı Hakan'ın geleceği için geri tepmiştir! Zeynep'i bile kaybetme noktasına gelir! İki kızı da onu affetmez! Tarık'ın düştüğü bu çıkmaz kendini kaybetmesine ve çevresindekilere zarar vermeye başlar! Adı Efsane'nin 5. bölüm fragmanına bakıldığında gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümde büyük bir heyecan yaşanacak.

Bahar, Seçil ile Tarık'ın yaralandığı gece yaşadıkları ile ilgili bir konuşma yapar. Melis'in o gece yaşadıklarını bilmesi gerektiğini anlatır; fakat Seçil, Bahar'ı dinlemez. Tarık'ı kötüler ve geçmişten kaynaklı yaşananlardan dolayı karanlık bir tarafının olduğunu söyler. Bahar önce ne dediğini anlamaz; çünkü, kendisinin tanıdığı Tarık çocukları için yıpranan bir babadır!

tarik

TARIK KENDİNİ KAYBEDİYOR

Tarık kendini affettirmek için gittiği Seçil'in evinde Melis'le konuşmaya çalışır! İşler istediği gibi gitmez ve öfkesine yenik düşerek yanlış bir harekette bulunur! Bunu Zeynep'te görür ve hep yanında olduğu babasına yüzünü çevirir! Olaylar bununla da kalmaz! Kızlarının kendisinden uzaklaştığını gören Tarık, Bahar'ın gözlerinin önünde basket sahasını kırıp döker! Bahar şaşkınlık içinde bu olayları izler ve Tarık'ı çok zor duruma sokacak bir karar alır!


TAKIM İLK MAÇINDA SAHADA

Bahar'ın etkisi ile karar değiştiren Hakan takımdaki yerini alır; fakat, Tarık son yaşananlardan dolayı takımın başında değildir! Onu tekrar koçluğa döndürme işi Hakan ve takımın diğer oyuncularına düşmüştür! Tarık'ın evine giden takım onu bu kararından döndürüp maçın oynanacağı basket salonuna giderler! "Ya, tamam; ya, devam!" niteliğindeki ilk maçına çıkan takım sahadan nasıl bir sonuç alacak? Cevabı Adı Efsane'nin son bölümünde..

Tarık'ın başı yine belada! Adı Efsane 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler adı efsane adı efsane son bölüm adı efsane 5. bölüm adı efsane fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.