Tarık Akan'ın oğlu zor günler geçiriyor!

Geçtiğimiz yılın ocak ayında dünyaevine giren Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, eşi Asya Engin Üregül'den boşanma kararı aldı. İkilinin 3 aylık bir bebeği var.

Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Asya Engin Üregül, 500 bin liralık tazminat, 3 aylık bebeklerinin velayetini ve aylık 15 bin lira iştirak nafakası istedi.

DÜĞÜN TARİHİ ERTELENMİŞTİ

Tarık Akan, 16 Eylül 2016'da 66 yaşında hayatını kaybetti. Babasının vefatı nedeniyle büyük oğlu Barış Üregül ile şarkıcı eşi Asya Engin Üregül düğün tarihini erteledi. Barış Üregül ile Asya Engin Üregül çifti, geçen yıl ocak ayında Beyoğlu Tarihi Pano Şarap Evi'nde evlendi.
tarik-akan-in-oglu-baris-uregul-esinden-10571683_638_m

VASİYETİ GERÇEK OLMUŞTU

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu merhum Tarık Akan'ın hayattayken görmeyi çok istediği gelini ve oğluna vasiyette bulunarak bir torun istediğini söylediği ortaya çıkmıştı.

Tarık Akan'ın oğlu zor günler geçiriyor! ile ilgili etiketler Tarık Akan boşanma oğlu barış üregül boşandı eşi asya engin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.