Tarihi transfer teklifi: 70 milyon euro + 3 oyuncu!

Çinli sahibi Suning'le gelecek sezon yepyeni bir oluşum içine girecek olan Inter, Torino'nun geçtiğimiz sezona damga vuran forveti Andrea Belotti için inanılması güç bir teklif yaptı.

Bu sezon yine hayal kırıklığı yaratan ve 7. olarak Avrupa kupalarının dışında kalan Inter, yeni sahibi Suning'le bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Maddi açıdan eli rahatlayan Inter, teknik direktörün yanı sıra yeni transfer arayışına da girdi.

belotti

BELOTTİ İÇİN 70 MİLYON EURO...

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre; sözleşmesinde "100 milyon euroya serbest kalır" yazanTorino'nun 23 yaşındaki forveti Andrea Belotti için Mavi Siyahlılar, 70 milyon euro Andrea Ranocchia, Davide Santon ve ismi öğrenilemeyen bir oyuncuyu daha önerdi.

Torino'nun ise yapılan bu teklifi reddettiği belirtildi.

ICARDİ BELİRSİZLİĞİ...

Inter'in Belotti'yi istemesinin altında kaptan Icardi için Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Manchester United'ın devreye girmesinin ve oyuncunun takımda kalıp kalmama konusunda hala karar verememesi olduğu yazıldı.

Andrea Belotti bu sezon toplam çıktığı 38 maçta 28 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Tarihi transfer teklifi: 70 milyon euro + 3 oyuncu! ile ilgili etiketler Inter Torino Transfer İtalya futbol belotti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.