Tamer Karadağlı; 'Erdoğan'dan etkileniyorum'...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iyi bir hatip olduğunu söyleyen Tamer Karadağlı, bunu söylediği için bazı çevrelerden tepki aldığını söyledi.

“CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINA SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDASINIZ”

Erdoğan’ın etkileyici bir ses tonuna sahip olduğunu belirten Karadağlı, “İnsanları etkileyici bir hitap gücü var. Doğru hitap ediyor. İnsanların anlayabileceği bir dile sahip. Ben de etkileniyorum. Etkilenmediğim günler de oluyor. Rahmetli Demirel’in de iyi bir hatip olduğu söylenirdi” diye konuştu.
Türkiye’de muhalefet veya karşı taraf diye iki türlü inanış olduğunu da savunan Karadağlı, bir tarafın canhıraş eleştirilmesinin istendiğini belirtti. Karadağlı, eleştirinin dozunun çok önemli olduğunu ve küfür edilmemesi gerektiğini belirtti. Karadağlı, “Bunları söyledim diye bana yine bir sürü insan kızacak. Ancak, Cumhurbaşkanlığı makamına saygı göstermek zorundasınız” dedi.

“GEZİ OLAYLARINI YERİNDE GÖZLEMLEDİM, BİR DAHA GİTMEDİM”

Gezi Olaylarını yerinde gözlemlemek için parka gittiğini de anlatan Karadağlı, orada kalabalık ve kaos ortamı ile karşılaştığını anlattı. Karadağlı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Abuk sabuk şeyler de vardı. Savunulacak şeyler değildi. Siyasi slogan atanlar, okul harcı kaldırılsın, emekli maaşına zam diye bağıranlar vardı. Sorguladım. O kalabalıkta şahit olduklarım hoşuma gitmedi. Sonra gitmemeyi tercih ettim. Gidip yerinde gördüm kararımı ona göre verdim.”

Tamer Karadağlı; 'Erdoğan'dan etkileniyorum'... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı tamerkaradağlı erdoğandanetkileniyorum cumhurbaşkanınasaygıduymalıyız
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.