Tacizciye şok! Genç kız tacizcisine öyle bir şey yaptı ki...

Tacize uğrayan kadınların yaşadığı sıkıntılar acı bir gerçek. Tacizcinin hakettiği cezayı aldığından emin olmak isteyen kadın, tacizciden intikamını kendi yöntemleriyle aldı.

Tacizciler genelde yaptıklarından paçayı kurtarmayı başarıyorlar. Birçok kadın da tacizi polise bildirmekten çekiniyor. Krystal Olsen adlı 32 yaşındaki kadın tacize uğrayan birçok kadının intikamını adeta tek başına aldı. Gece kulübünde tacize uğrayan Krystal Olsen, tacize uğrayınca haliyle çok sinirlendi. Tacizciden kaçmak yerine hemen ona müdahale etti ve tacizciye unutamayacağı bir ders verdi.

DUVARA FIRLATTI!

Tacizciyi kulübün dışına kadar kolundan tutarak sürükleyen kadını, tacizci duvara fırlattı. Siniri hala geçmeyen cesur kadın Krystal Olsen, hemen polisi aradı ve durumu anlattı. Aynı zamanda tacizcinin fotoğrafını çekip Twitter'da paylaştı.

TWITTER’DA REZİL ETTİ

Twitter'da, “Bu adam beni taciz etti. Onu dışarıya kadar sürüklemeyi başardım. Beni duvara fırlattı. Şimdi göz altına alınınca da korkak gibi ağlamaya başladı” şeklinde bir tweet paylaştı. Tweet, Twitter'da hızla yayıldı. 350 bin kez favorilere eklendi ve 80 bin kez retweetlendi. İnsanlar, Krystal'ı yaptığı cesurca hareketten dolayı kutladılar.

Tacizciye şok! Genç kız tacizcisine öyle bir şey yaptı ki... ile ilgili etiketler Genç Kız Taciz bu hale getirdi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.