Suudi Arabistan'da ölüm şoku! Prens Suud öldü...

Suudi Arabistan on altı gün içerisinde 2’inci defa bir prensin ölümü ile sarsıldı... Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Prens Bender bin Fahd bin Abdulrahman el Suud dün hayatını kaybetti.

Ülkenin resmi haber ajansı SPA'nın aktardığına göre, Suudi Arabistan Kraliyet Sarayı, Prens Bender bin Fahd bin Saad bin Abdulrahman el Suud'un hayatını kaybettiğini bildirdi.

Sputnik'in haberine göre, dün öldüğü belirtilen prensin ölüm nedeni hakkında bir bilgi verilmezken, cenaze töreninin bugün gerçekleşeceği aktarıldı.
Öte yandan Prens Bender bin Fahd'ın, bu ay öldüğü açıklanan ikinci Suudi prens olması akıllarda soru işareti yarattı.
Prens Selman bin Abdullah bin Turki el Suud'un da 8 Ağustos'ta hayatını kaybettiği belirtilmişti.
26 yaşındakibin Turki el Suud'un ölüm nedeni hakkında da bir bilgi verilmemişti ancak Eremnews haber sitesi prensin akrabalarına dayandırdığı haberinde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtmişti.
Suudi Arabistan'da ölüm şoku! Prens Suud öldü... ile ilgili etiketler Suudi Arabistan ölüm prens rens bender bin fahd bin abdulrahman el suud
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.