Sütyenin içine gizlenmiş bomba düzeneği bulundu!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'deki terör unsurlarına karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında dün teröristlerden arındırılan Cinderes beldesinde baskın düzenlenen bir evde ütyenin içine hazırlanmış bomba düzeneği bulundu.

TSK'nin, Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) desteğiyle yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Afrin bölgesinde terör örgütü YPG/PKK işgalindeki kasaba ve köyler tek tek teröristlerden temizleniyor.

SÜTYENİN İÇİNE GİZLEMİŞLER

Önceki gün YPG/PKK'lı teröristlerden temizlenen Cinderes beldesinde bir evde arama yapan güvenlik güçleri, sütyen içine kablo ve radyo vericileri ile hazırlanmış bomba düzeneği ele geçirdi.

640xauto_2

UZAKTAN KONTROL EDİLEBİLİYOR!

Canlı bomba eyleminde kullanılmak üzere hazırlanan sütyendeki düzeneğin uzaktan kontrol edilebileceğini belirten güvenlik kaynakları, köşeye sıkışan terör örgütünün sivillerin arasına karışarak bu tür eylemler düzenlemeye çalışabileceklerine dikkati çekti.

640xauto_3

Sütyenin içine gizlenmiş bomba düzeneği bulundu! ile ilgili etiketler Afrin bomba zeytindalı sütyen
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.