Survivor’da Serhat Akın sert düştü! / VİDEO

Survivor'da dün bir dokunulmazlık ödülü heyecanı daha yaşandı. Survivor'da oyun sırasında şanssız şekiled düşen Serhat Akın yarışmacıları korkuttu. Survivor'da bu akşam adaya bir kişi daha veda edecek. Survivor'da kim elenecek?

Survivor’da heyecan dolu oyunlar sürüyor. Gün geçtikçe Survivor’da yarışmacı sayısı azaldı ve Survivor Ünlüler ve Survivor Gönüllüler takımı dağıldı. Adada artık herkes bireysel olarak mücadele ediyor. Survivor’da kıyasıya rekabet halde sürerken yarışmalarda hırs dolu anlar yaşanıyor. Dün yapılan dokunulmazlık yarışmasında Serhat Akın’ın suya sert düşüşü. heyecan yarattı. Düşüş sonrasında Serhat Akın’ın sağlık sorunu yaşamadığı görüldü.

(İlgili bölüm: 27:00 ve 29:00 arasındadır)

DOKUNULMAZLIK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor’da dün yapılan oyunla belirlenen dokunulmazlık ödülü sahibi Ogeday oldu. Bu akşam yapılacak olan elemede Ogeday kenarda bekleyerek elemeye katılmayacak.

Survivor’da Serhat Akın sert düştü! / VİDEO ile ilgili etiketler Survivor video serhat akın ogeday sert düştü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.