Survıvor'da Murat ve Anıl neden gerildi?

Survıvor bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerle buluşuyor. Her bölümünde yer alan heyecanlı dakikalar ile soluksuz izleniyor. Bu akşam yarışmacılar iletişim ödülü için biribiri ile kıyasıya rekabet edecekler. İddialı yarışmacıların yer aldığı programda gergin anlarda yaşanıyor. Anıl'ın söylediği söze Murat Ceylan tarafından tepkiyle karşılandı. Peki Survıvor'da Murat Ceylan neden sinirlendi? Anıl ne söyledi? Detaylar haberimizde...

Kıyasıya rekabetin olduğu Survıvor'da bu akşam iletişim ödülü için yarışmacılar oyuna çıkacak. Turabi ve Adem arasında yaşanan gerginlik ile ilgili açıklamaları ekranlara damgasını vurdu. Bu akşam yayınlanan bölümün fragmanında ise Anıl ve Murat arasında yaşanan gerginlik dikkat çekti. Anıl'ın Murat ne söylendiği izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Survıvor'da Murat Ceylan neden sinirlendi? Anıl ne söyledi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_8

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Survıvor macerasına ilk olarak 2013 yılında başlayan Murat Ceylan 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini bitirdikten sonra Londra'ya giderek Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. Ayrıca İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirdi. Aynı zamnda spora karışı ilgisi olan yarışmacı İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde lisanslı binicilik yapmasının yanı sıra, fitness, surf ve paten sporları da hobileri arasında yer alır.2013 yılında Survıvor macerasından sonra ekranlarda ''Para Bende'' adlı yarışmada Akmeda Abazi ile birlikte yarıştı. Müzik kariyerine devam eden Ceylan2016 yılında "Yeni Nesil" adlı albüm çıkarttı. Yakışıklı yarışmacının izleyyiciler tarafından merak edilen sevgilisi ise ünlü model Lera Marchuk.

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

Survıvor 2018 Gönüllüler takımı yarışmacısı Anıl Berk Baki 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'nde öğrenimini tamamladıktan sonra ise, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü'nde mezun olmuştur.

Anıl Berk Baki, hobi olarak ilgilendiği yelken sporunu daha sonra ise profesyonel alana taşıyarak, Milli sporculuğa kadar yükselmiştir.Crossfit antrenrölüğü de yapan Baki, Amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilenmektedir. Aslen Trabzonludur.Anıl Berk Baki'nin Survivor'daki sloganı; "Sadece çıkar yarışırım! Galibiyet arkamdan gelir.." şeklindedir.

SURVİVOR KIZLAR - ERKEKLER

Survivor Kızlar - Erkekler, Show TV'de yayınlanan bir televizyon programı. Program daha önceki programlarda da olduğu gibi yarışmaları kazanarak elenmeden adada kalma ve büyük ödülü kazanma formatı üzerine kurulmuştur. 45 günün sonunda belirlenen birinci adadan 500.000 TL'yi alarak ayrılacaktır. Yarışanlar Var mısın Yok musun yarışmacılarından seçilmiştir. Acun Medya'nın Türk televizyonlarına getirmiş olduğu bu formatın sunuculuğunu da yine Acun Ilıcalı yapmaktadır.

Survivor'un Şampiyonu olan Merve Oflaz, aynı zamanda Survivor tarihinin ilk ve tek kadın şampiyonu oldu.

SURVİVOR 2016

Survivor 2016 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR 2017

Survivor 2017 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmekte olan yarışma Survivor Ünlüler-Gönüllüler formatındadır.

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Türk Atlet’tir. Engelli koşularda yarışmakta, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı Milli Atlet sporcudusudur.

2013 yılında 7.98’lik süre ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibidir. 60 metre engeli 8 saniyenin altında koşan ilk milli atlet olarak rekorlar kitabına ismini yazdıran isimdir.

Yine aynı sene Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından doping kullandığı gerekçesi ile iki sene men edilmiştir.

2015 yılında Testis kanseri teşhisi konulan Milli Atlet uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuş ve spor yaşantısına kaldığı yerden devam etmiştir. Günümüzde en son Survivor yarışmasına katılacak isimler arasında gösterilen Batuhan Buğra Eruygun İstanbul doğumludur. Boğa burcudur.

ALL STAR TAKIMINDA YARIŞMAYA GİREN YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Yiğit Dikmen 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Çocukluk yıllarından itibaren aktif olarak amatör küme takımlarında forma giyen başarılı oyuncu 2011 yılından itibaren Crossfit ile ilgilenmeye başlamıştır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden birisi olarak görülen oyuncu aynı zamanda farklı spor dallarında da çeşitli çalışmalar yapmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşinin yer aldığı Güzel Günler Göreceğiz isimli filmde kamera karşısına geçen Dikmen Ağır Roman, Yeni Dünya ve Cinayet gibi dizilerde de bulunmuştur.

2014 yılında yayınlanan Survivor yarışmasına katılan ve yarışmada gösterdiği başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Yiğit Dikmen daha önceden sahip olduğu oyunculuk nitelikleri ile yarışma sonunda da kariyerini bu alanda yönlendirmiştir. Oyuncu son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Şehrin Melekleri dizisinde ekranlarda yer almıştır.

Survıvor'da Murat ve Anıl neden gerildi? ile ilgili etiketler Survivor murat anıl gerilim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.