Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına kimin adı yazıldı?

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? sorusunun bu akşam yanıt bulacak. Survivor son bölümde eleme potasına kimin adı yazıldı? Survivor 2017'nin son bölümünde oyunu kazanan gönüllüler takımı, ünlüler takımını ada konseyine göndermiş, bunun sonucunda iki kişi eleme adayı olmuştu. Dün akşam yayınlanmayan Survivor ne zaman yayınlanacak? Son bölümde neler oldu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı...

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor son bölüm neden yayınlanmadı ve ne zaman yayınlanacak? Eleme potasına kimlerin adı yazıldı? İşte tv izleyicilerinin merak ettiği tüm soruların yanıtı...

Survivor son bölümde ilk dokunulmazlık oyununun ardından iki kişinin ismi eleme potasına yazılırken, ikinci dokunulmazlık oyunu ile birlikte diğer iki kişinin ismi bu akşam belirlenecek. Dokunulmazlığı kim kazandı sorusu bu akşam yanıt bulacak. Survivor 2017'nin son bölümünde oyunu kazanan gönüllüler takımı, ünlüler takımını ada konseyine göndermiş, bunun sonucunda iki kişi eleme adayı olmuştu. Peki, Survivor son bölümünde neler yaşandı? Eleme potasında kimlerin adı var?

Survivor 2017'nin dün akşam yayınlanması gereken yeni bölümü ekranlarda yer almayınca sevilen programın takipçileri tarafından merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen maceracı programı survivor dün akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. Programın yayın akışından çıkartılması izleyicileri meraklandırdı. Peki, survivor yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Survivor 2017 dün akşam O Ses Türkiye finalinin olması sebebiyle ekranlara gelmedi. Dokunulmazlık oyununun oynanacağı yeni bölüm, bu akşam ekranlarda olacak.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017'nin 18 Mart akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık ödülü gönüllülerin oldu. İlk iki turda birer oyun kazanan takımlar, final turunda kozlarını paylaştı. Finalde alınan ezici mağlubiyet, gönüllüler takımına dokunulmazlık oyununu kaybettirdi. Bu mağlubiyetin ardından ünlüler takımı iki kişinin adını eleme potasına yazmak zorunda kaldı.

survivor

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından kendi içlerinde bireysel dokunulmazlığı oynayan ünlüler takımında Adem bu ünvanı kazanarak bir kişinin ismini yazma hakkını elde etti.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ada konseyinde elenecek isim konusunda bir karar vermek zorunda kalan ünlüler takımı, yaptıkları oylama sonucunda bir kişinin ismini eleme adayı olarak belirledi. En çok ismi yazılan Şahika ada konseyinde ilk eleme ismi ilan edildi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem ise ikinci eleme ismi olarak her bireysel dokunulmazlıkta olduğu gibi Sedat'ı belirledi.

Ünlüler takımı böylece üç hafta üst üste adadan yarışmacı göndermiş oldu.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına kimin adı yazıldı? ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlığı kim kazandı survivor son bölüm eleme potası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.