Survivor yarışmacısına o haber gelince gözyaşlarına boğuldu!

Gönüllüler takımında yer alan Sadin Bakır ise Acun Ilıcalı ikinci çocuğunun dünyaya geldiğini söyledi. Müjdeli haberi alan Sadin gözyaşlarına hakim olamadı.

Çocuğuna Ömer Seyit ismi verilen Sadin, "Günlerdir bu haberi bekliyordum. Şu an anlatılamaz bir mutluluk içerisindeyim. Vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetişecek" açıklamasını yaptı.

Daha sonra ise Acun Ilıcalı tarafından eşiyle konuşmasına izin verilen Sadin, 'facetime' görüşmesi sonucunda çocuklarının ve eşinin sağlıklı olduğunu öğrendi.

lgkfjsdfklhgkjsdlfgdfg

SADİN BAKIR KİMDİR?

Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatmaktadır.

2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.

Sadin Bakır, Survivor'a katılma amacını: 'Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.' şeklinde anlatmıştır.

Survivor yarışmacısına o haber gelince gözyaşlarına boğuldu! ile ilgili etiketler Survivor sadin bakır baba oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.