Survivor Sema Apak kimdir? Survivor'da Kıbrısa giden ilk isim Sema Apak oldu

Survivor 2017'de Kuzey Kıbrıs'ta yapılacak finallere gitmeye hak kazanan ilk isim Sema Apak oldu. Reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2017'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Kıbrıs biletini herkesten önce bir kişinin kapacağı sembol final oyunu büyük çekişmeye sahne oldu ve Kıbrıs'a gidecek ilk finalist Sema Apak oldu. Peki Sema Apak kimdir? Sema Apak nereli? Ne iş yapıyor?

Sema Apak ismi magazin dünyasında ve TV'de gündem olmayı sürdürüyor. Sema Apak Survivor'da Kıbrıs'a gidecek ilk isim oldu. Survivor'ın son bölümü büyük bir çekişmeye sahne olurken Sema Apak Kıbrıs'a giden isim oldu. Survivor meraklıları şimdi Sema Apak ismini merak ediyor. Kimdir bu Sema Apak? Sema Apak nereli? Ne iş yapıyor? İşte Survivor yarışmacısı Sema Apak'la ilgili tüm detaylar...

[haber58135]

Survivor 2017’de Kıbrıs’a gidecek ilk kişinin belirlendiği Sembol oyunu finali dün akşam yapıldı. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları bireyselde erken Kıbrıs biletini alabilmek için kıyasıya mücadele etti. Sema Apak 12, İlhan Mansız ise 9 canla başladığı sembol oyunu finalinde avantajlı görülüyordu.

Sema Apak avantajını iyi kullandı ve kızlarla oynadığı oyunlarda sadece 1 canını kaybetti ve finale çıkarak rakibi olacak erkek yarışmacıyı bekledi. İlhan Mansız ise sembollerini korumayı başaramadı. Güçlü rakibi Ogeday, diğer yarışmacıları olduğu gibi İlhan Mansız’ı da eleyerek Kıbrıs final sembolü oyununda Sema’nın rakibi oldu.

survivorda-kibris-fi-d4497de1ccc53c05f2cb

OGEDAY, SEMA KARŞISINDA DAYANAMADI

İki yarışmacıya da uygun bir oyunda Sembol oyunu finali yapıldı. Yarışmacıların gözleri kapatılarak, sayıları hedef tahtasındaki yerlerine yerleştirmeleri istendi. Ogeday gidip gelmelerde oldukça hızlıydı ama Sema, sayıları daha kolay taktı. Sema sembol oyunu final mücadelesinde sayıları başarılı bir şekilde yerine yerleştirdi ve Kıbrıs’a gidecek ilk finalist olmayı başardı. Oyun sonunda bir de ödül vardı. Sema kazandığı için bütün ünlüler takımı ödülden yararlandı. Sema ve ünlüler cephesinde sevinç yaşanırken, Ogeday ise erken final biletini kıl payı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı. Anaç tavırları ile her zaman beğeni toplayan Sema, Ogeday’ın üzülmesine dayanamadı ve yanına giderek onu teselli etti.

Alp Kırşan'ın sunduğu sembol final oyunundan galip çıkan belli oldu. Kızlardan Sema Apak, erkeklerden ise Ogeday Kıbrıs'a gidebilmek için finalist olan 2 kişi oldu.

TV8'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2017'de Kuzey Kıbrıs'ta yapılacak finallere gitmeye hak kazanan isim Ünlüler Takımı'ndan Sema Apak oldu. Sema Apak kimdir?

SEMA APAK KİMDİR?

Sema Apak, Survivor'daki ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda sergilediği performans merak ediliyor. Milli atlet Sema Apak, yarışmalarda katılım gösterdiği 318 oyundan sadece 211 galibiyeti var. Survivor yarışması tüm hızıyla devam ederken Sema Apak hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Survivorsema-apak-kimdir-survivor-2017-unluler-takimi--9199012 2017 ünlüler takımında yarışan milli atlet Sema Apak, 1985 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Milli sporcu olarak katıldığı 400 metre engelli yarışlarda kısa mesafe koşucusu olarak tanınan Sema Apak, 54 kilo ağırlığında ve 1.69 metre boyundadır. 32 yaşında olan başarılı Yarışmacı ve milli atlet Sema Apak, geçtiğimiz senelerde heptation branşında bir çok başarı yakaladı. Peki Sema Apak kimdir?

2012 Londra Yaz Olimpiyatları oyunlarına da katılan Sema Apak, 4x400 metre bayrak yarışında yarışmak için hak kazandı. Sema Apak, 400 metre engelli branşında en iyi derecesini Ankara’da 6 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilmiş olan yarışma sonucunda 56.62 saniyelik derece ile aldı. Bunlar dışında 2004 yılında Atina’da yapılmış olan Olimpiyat oyunlarında da çekiç atma sporcusu olarak, bu kategoride de bronz madalyanın sahibi olan Eşref Apak ile evlendi. Sema Apak ile Eşref Apak’ın Ali adında bir oğulları bulunmaktadır. Survivor 2017 yarışması başlamadan önce Sema Apak ve Eşref Apak anlaşmalı olarak birbirlerinden ayrıldı.

survivor-sema-zorlu-ada-sartlarinda-sac-9449226_9932_m

Sema Apak, katılmış olduğu Avrupa Çoklu Branşlar Şampiyonası ikinci ligindeki Heptatlon dalında 2005 yılında 22. olurken, 2006 yılında da 19. oldu. Ayrıca başarılı sporcu, İzmir’de gerçekleştirilen Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda da 1. Lig’de 4x100 metre bayrak yarışında mücadele etti ve Türkiye rekoru kırarak 44.71 saniyede koşmayı başardı.

Survivor 2017 yarışması istatistiklerine bakıldığında Sema Apak, genel puan tablosunda ilk sırada yer almaktadır. Başarılı yarışmacı, toplamda 233 yarışmada yarışmış ve bu 233 yarışma içinden 155 tanesinden galibiyet ile ayrılırken 78 tanesinden mağlubiyet ile ayrılmıştır. Yarışmacının gösterdiği üstün performans sonucunda da elde ettiği puan 377’dir.

Survivor Sema Apak kimdir? Survivor'da Kıbrısa giden ilk isim Sema Apak oldu ile ilgili etiketler Survivor Kıbrıs sema apak Survivor 2017 sema apak kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.