Survivor Hakan görme sorunu yaşayabilir!

Survivor'ın geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde Hakan Hatipoğlu gözünden yaralandı. Görme sorunu yaşayıp yaşamayacağı merak konusu oldu.

Survivor 2018'de ödül oyunu sırasında ünlüler takımından Hakan, yarış sırasında başını parkura vurdu. Kendinden geçen Hakan'ın yardımına önce arkadaşları ardından ada doktoru koştu. Acılar içerisinde kıvranan Hakan, arkadaşlarına "Elimi tutun ne olur!" diye yalvardı. Elini ilk tutan ise yarışmanın başından beri kavgalı olduğu Turabi oldu.

DOKTOR GÖZÜNÜ AÇMA DİYE UYARDI

Ada doktoru müdahale sırasında sık sık Hakan'ı gözünü açma diye uyardı. Hakan arkadaşlarının yardımı ile sedyeye bindirildi.

"TEK HİSSETTİĞİM LASTİĞİN GÖZÜMÜ ÇİZDİĞİ"

İlk muayene sırasında Hakan'ın "Tek hissettiğim gözümü lastiğin çizdiği!" sözü ise "Hakan'ın gözünden mi yaralandı?" sorusunu akıllara getirdi.

Survivor Hakan görme sorunu yaşayabilir! ile ilgili etiketler Survivor Hakan Hatipoğlu hakan göz görme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.