Survıvor Funda Alkayış kimdir?

Survıvor'da All Star ve Gönüllüler takımı birbiri ile heyecanlı bir yarış gerçekleştiriyor. Her bölümü izleyiciler tarafından heyecanla izlenen yarışmanın yeni bölümünde neler olacağı ise merak ediliyor. Bu akşam yayınlanan bölümde sembol oyununda erkeklerin kazananı All Star takımından Adem oldu.Fragmanda ise oyun sırasında Funda'nın boğulma sahnesi şok yaşattı. Herkes Funda'nın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Survıvor Funda Alkayış kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde..

TV 8 ekranlarında yayınlan Survıvor bu akşam yeni bölümü izleyiciler ile buluşuyor. Her iki takımımda da birbirinden güçlü yarışmacıların yer aldığı program izleyiciden tam not alıyor. Ada yaşamı ile de merak edilen programda yarışmacıların neler yapacağı merak ediliyor. Reyting yarışında da yıllardır ekranlarda yer alan program zirvenin sahipleri arasında yer alıyor.Bu akşam yayınlanan bölümde Gönüllüler takımı yarışmacısı Funda'nın fragmanda suyun içindeki zor anları izleyici tarafından merak edildi. Peki Survvıor Funda Alkayış kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_11
SURVIVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI YARIŞMACISI FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?

Funda Alkayış, 1987 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan Alkayış, 2009 yıılında başladığı sporu hayatına dahil etti ve dövüş sporları olan Kick Boks, Wushu ve Muay-Thai ile uğraşmaktadır. Adıyaman’da beden eğitimi öğretmeni.

50 kiloda Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda dünya şampiyonluğu elde etmiştir. 24 maçta 23 galibiyet 6 nakavt ile birçok başarıya imza atan Alkayış'ın 9 kez Türkiye şampiyonluğu ve dünya ikinciliği ile üçüncülüğü bulunuyor.

Kick Boks sporunun bir tek erkekler üzerinde başarılı olmadığını kadınların da birçok erkekten bu spor dalında başarılı olduğunu belirten Alkayış, Survivor 2018'de Gönüllüler takımında yarışıyor.

YENİ KATILAN YARIŞMACI BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Türk Atlet’tir. Engelli koşularda yarışmakta, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı Milli Atlet sporcudusudur.

2013 yılında 7.98’lik süre ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibidir. 60 metre engeli 8 saniyenin altında koşan ilk milli atlet olarak rekorlar kitabına ismini yazdıran isimdir.

Yine aynı sene Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından doping kullandığı gerekçesi ile iki sene men edilmiştir.

2015 yılında Testis kanseri teşhisi konulan Milli Atlet uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuş ve spor yaşantısına kaldığı yerden devam etmiştir. Günümüzde en son Survivor yarışmasına katılacak isimler arasında gösterilen Batuhan Buğra Eruygun İstanbul doğumludur. Boğa burcudur.

ALL STAR TAKIMINDA YARIŞACAK YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Yiğit Dikmen 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Çocukluk yıllarından itibaren aktif olarak amatör küme takımlarında forma giyen başarılı oyuncu 2011 yılından itibaren Crossfit ile ilgilenmeye başlamıştır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden birisi olarak görülen oyuncu aynı zamanda farklı spor dallarında da çeşitli çalışmalar yapmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşinin yer aldığı Güzel Günler Göreceğiz isimli filmde kamera karşısına geçen Dikmen Ağır Roman, Yeni Dünya ve Cinayet gibi dizilerde de bulunmuştur.

2014 yılında yayınlanan Survivor yarışmasına katılan ve yarışmada gösterdiği başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Yiğit Dikmen daha önceden sahip olduğu oyunculuk nitelikleri ile yarışma sonunda da kariyerini bu alanda yönlendirmiştir. Oyuncu son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Şehrin Melekleri dizisinde ekranlarda yer almıştır.

SURVIVOR'IN YENİ YARIŞMACISI ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

1992 yılında doğan Elif Şadoğlu, İstanbul’da yaşamaktadır. Survivor 2017’ye katılmadan önce İstanbul Ataşehir’de bir spor merkezinde Fitness eğitmeni olarak çalışan Elif Şadoğlu, 2014, 2015 ve 2016 Türkiye Fitness Şampiyonluğu ve 2014 yılında TVG Fitness şampiyonlukları yaşama başarısı gösterdi.

SURVIVOR TÜRKİYE

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.

SURVIVOR TÜRKİYE - YUNANİSTAN

Türkiye - Yunanistan. Türkiye'de Show TV, ve Yunanistan'da Megas TV'de yayınlanan yarışma programı. Survivor Türkiye'nin devamı. Sunucu Acun Ilıcalı. Dış ses (voice over) Alp Buğdaycı'dır.

Kazanan, Derya Durmuşlar olmuş ve ödül olarak 250.000 Euro kazanmıştır. Fakat Durmuşlar 2011 yılında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde motorsikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybetti. Eşi ise yaralı olarak kurtuldu.

KAZANAN YARIŞMACILAR

Türkiye 2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera Uğur Pektaş Palau

Türkiye 2006 Survivor Türkiye - Yunanistan Derya Durmuşlar Panama

Türkiye 2007 Survivor Aslanlar - Kanaryalar Taner Özdeş Panama

Türkiye 2010 Survivor Kızlar - Erkekler Merve Oflaz Filipinler

Türkiye 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Derya Büyükuncu Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Nihat Altınkaya Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2013 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Hilmi Cem İntepe Panama

Türkiye 2014 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2015 Survivor All Star Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Çağan Atakan Arslan Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Ogeday Girişken Dominik Cumhuriyeti

Survıvor Funda Alkayış kimdir? ile ilgili etiketler Survivor funda alkayış kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.