Survıvor 8.bölüm fragmanı izle! Hangi yarışmacı elenecek?

Survıvor ilk Dokunulmazlık oyunu ile bu akşam ekranlara geldi. İlk dokunulmazlık oyununu efsane All Star takımına karşı yarışan Gönüllüler takımı kaybetti. Ada konseyinde bireysel dokunulmazlık oyununu kazan Funda ve Haftanın en iyi performans sahibi olan Ramazan'da oylama dışında eleme için birer isim söylediler Funda , Yağmur'un ismini verirken Ramazan ise Marcus'u söyledi . Yarışmacıların kendi arasında yaptığı oylama sonrası Cumali ismi çıktı.Peki hangi yarışmacı elenecek? İşte Survıvor 2018 8.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Survıvor 2018 büyük rekabet ile tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam yayınlanan bölümünde iki takımda yarışmaya devam etmek için yarıştılar. Gönüllüler takımı Dokunulmazlık Oyunu'nu kaybederek konseyde eleme adayları çıkarmaları gerekti. Herkes eleme adaylarının kimler olacağını merak ediyor. Oylama dışında bireysel dokunulmazlığı kazan Funda, Yağmur ismini verirken haftanın en iyi performans gösteren yarışmacısı Razaman'da eleme için Marcus adını söyledi. Yarışmacıları ise eleme adayı olarak Cumali ismini verdiler. Peki adaya kim veda edecek? İşte 8.bölüm fragmanı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

111

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANAN TAKIM

All-Star ekip çalışması gerektiren dokunulmazlık oyununda ilk dört karşılaşmada öne geçmeyi bildiler ve 3-1'lik üstünlüğü elde ettiler.

Cumali ile Adem'in karşılaşmasında büyük çekişme vardı ama Gönüllüler sonlara doğru koordinasyonlarını kaybettiler ve Acun'un deyişiyle adeta düğüm oldular. Bu kapışmayı Adem kazanarak All-Star takımını 4-1 öne geçirdi.Dokunulmazlık oyunun devamında All-star bir kez daha arayı açıp durumu 8-3'e geçirdi. Gönüllülerin geri dönme umudunu azaltılar ki bu aşamada All-Star'ın morali oldukça yüksekti. Nitekim sonraki oyunu da kazanan ünlüler durumu 9-3'e getirdiler. Son karşılaşmaya geiindiğinde son anda Turabi'nin hamlesi ile ünlüler oyunu kazandı ve 10-3'lük skor ile dokunulmazlığı kazanan ekip oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI HANGİ YARIŞMACI KİM KAZANDI?

Bireysel dokunulmazlık oyununu zor bir mücadele sonasında Funda oldu. Ramazan da en iyi performansa sahip oyuncu olarak bireysel dokunulmazlığa hak kazandı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı içinde kimin isminin yazılacağı üzerine konuşmalar başladı. Funda ve Ramazan üzerinde esktra bir baskı oluştu çünkü birilerinin isimlerini vermeleri gerekiyordu. Kimin isminin yazılacağı üzerine yapılan konuşmalarda odak noktası tercihin performans üzerine mi yoksa takım uyumu üzerine mi olacağı oldu.

SURVİVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER

Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

SURVİVOR

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

ACUN ILICALI KİMDİR?

99

Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi.

Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü.
5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun Ilıcalı,Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi
İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nü kazandı, ama üniversite hayatı, 7 yılın sonunda mezun olmadan bitti.

19 yaşında iken 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetti.Acun Ilıcalı yaşadığı bunalımın etkisiyle eşi Seda'dan ayrıldı. Acun Ilıcalı 1995 senesinde bir kot dükkanı açarak ticarete atıldı ama başarılı olamadı.Bir arkadaşı vasıtasıyla İlker Yasin'le tanışan Acun Ilıcalı Beşiktaş muhabiri oldu. Daha sonra Şansal Büyüka'nın ekibine, Show TV'ye transfer oldu.2002 yılında Acun Firarda adı altında ayrı bir program yaparak sunmaya devam etti.

2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor, Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz ve Yok Böyle Dans programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu oldu.

2005 yılında, 36 yaşında vergi rekortmenleri arasına girdi.Show Tv'nin '81 İl 81 Okul' adlı sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve programda 3 milyon 725 bin 563 YTL yardım toplandı. İkinci evliliğini 2003 yılında yaptığı Zeynep Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğuna daha sahip olan Acun 3 kız babasıdır.

2005 yılında 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu.2007-2008 yılları arası Uğur Dündar tarafından sunulan "Yoksa Rüya Mı?" adlı aktüel programın yapımcılığını üstlendi. Daha önce Survivor Aslanlar Kanaryalar (2006), Survivor Türkiye Yunanistan (2007), Survivor Kızlar Erkekler (2010) ve Survivor Ünlüler Gönüllüler'i (2011 ve 2012 yıllarında) yapan Acun Ilıcalı, Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 ile karşımıza çıktı. Muhabir olarak girdiği televizyon sektöründe Türkiye'nin en önde gelen yapımcısı olarak isim yapan Acun Ilıcalı,14 Kasım 2013 tarihinde tv8'i satın alarak artık kendi TV kanalının sahibi olduğunu duyurdu. MNG gurup başkanı ve tv8 kanalının sahibi olan Mehmet Nazif Günal ile anlaştığını, satın alma sürecinin başladığını Twitter'a yazmıştır.

Survıvor 8.bölüm fragmanı izle! Hangi yarışmacı elenecek? ile ilgili etiketler survivor 2018 8bölüm fragmanı izle adaya kim veda edecek
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.