Survivor 4 Nisan akşamı kim elendi? Gönüllüler takımından kim gitti?

Survivor 4 Nisan akşamı kim elendi?Survivor son bölümde neler oldu? Dün gece Erdi Ünver'in elenmesi büyük şaşkınlık yarattı. Konsey sonrası adada büyük bir tartışma yaşayan Sabriye ve Adem bu kez ipleri tamamen koparttı. Erdi Ünver kimdir? Survivor son bölümde neleri yaşandı haber detayda...

Survivor'da 4 Nisan akşam kim elendi? dün gece Acun Ilıcalı en az oyu alan yarışmacının ismini açıkladı. Eleme potasında Erdi, Berna, Sabriye ve Adem yer alıyordu. Survivor 2017'de bu hafta şok eden bir eleme yaşandı. Gönüllüler takımından Erdi ve Berna; Ünlüler takımından Sabriye ve Adem eleme potasındaydı. En az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Erdi oldu. Erdi Ünver kimdir? Dün gece neler yaşandı? Hepsi ve daha fazlası haber detayda...

Survivor 4 Nisan akşamı neler oldu? Dün gece kim elendi ve Erdi Ünver kimdir? soruları bu sabah sosyal medyada en çok sorulan oldu. Survivor kim elendi sorusu ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacılarının veda konseyinde yanıt bulurken Survivor'ın 5 Nisan'daki yeni bölümünde yaşanacak olan kavga sonrası Adem "Sana yaptıklarım burnundan gelecek" ifadelerini kullandı.

SURVAVOR_KAM_ELENDA

Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacılarından adaya veda edecek son ismin birleşme partisini göremeyeceği ifade edilirken 4 Nisan’da adadan giden kişi ortaya çıktı. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı Erdi Ünver oldu. Birleşme partisi öncesi yaptığı açıklamada şimdiye kadar hiç görülmemiş türden bir parti olacağını açıklayan Ilıcalı’nın partiye Hadise’yi de davet etmesi bekleniyor.

“ŞAMPİYON OLURSAM GELECEĞİM”

O Ses Türkiye’yi şampiyon olarak tamamlaması halinde birleşme partisine giderek şarkı söyleyeceğine söz veren Hadise’nin de Survivor’ın birleşme partisinde yerini alması bekleniyor. Ödül oyunlarında dozu giderek arttıran Ilıcalı’nın parti öncesi yaptığı açıklamalarsa gelecek hafta ekrana gelecek partide yaşanacakları merak konusu yaptı.

SERHAT AKIN – SABRİYE KAVGASI

İkinci dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından ada konseyinde isim yazmak zorunda kalan ünlülerde konseyden en fazla ismi çıkan kişi Sabriye oldu. Sabriye ile Adem’i aynı potaya sokmak isteyen bireysel oyunun sahibi Serhat Akın ise Adem’in adını listeye yazdırdı. Konsey sonrası adada tartışan Sabriye ve Serhat birbirleri hakkında sert ifadeler kullandı. Sabriye’nin “Boğa moğa dinlemem atarım tekmeyi” çıkışı karşısında oldukça sinirlenen Serhat Akın ise “Gelsene, hadi vursana” diyerek meydan okudu.

ERDA_ANVER

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor. Ünver, yarışmanın tanıtım bölümünde kendine olan özgüvenini ise şu sözlerle dile getirdi: "Denizleri yaka yaka milyonları Survivor’a götürüyorum."

Survivor’ı psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımlayan Ünver, Survivor 2017'nin ilk bölümlerinde Kıbrıs'a giderek şampiyon olacağını söyledi.

ERDİ'NİN SON SÖZLERİ...

Çok sevdiğim bir şiirle devam edeceğim. 'Memleket isterim gök mavi dal yeşil tarla sarı olsun kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim ne başta dert ne gönülde afret olsun kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim ne zengin ne fakir ne sen ne ben farkı olsun kış günü heerkesin evi barkı olsun. Memleket isterim bir kere değil bin kere de olsam memleketim Türkiye olsun.' Beni buraya nasıl şampiyon olarak gönderdiklerinde eyvallah dediysem aynı şekilde eyvallah diyorum. Burada yarışmadayız ben bu hayatta bir şeyden korkuyorsam o da kul hakkıdır. Benden yana hakkım helaldir. Milyonların umudu oldum. Yüreğimi ortay koyarak devam ettim. Elendiğim için tabi ki çok üzgünüm. 14 pota sonra ilk kez yaşıyorum. Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum.

SURVİVOR’DA ELEME ADAYLARI KİMLER?

İlk oyunu kaybeden gönüllülerde gelenek bozulmazken konseyde en fazla adı yazılan kişi Berna Keklikler oldu. Bireysel sembolün sahibi olan kişi ise Erdi’nin performansının düşük olduğunu söyleyerek listeye onun adını ekledi. Ünlüler takımında ise konsey sonrası Adem ile Sabriye eleme potasına kalan kişiler oldu.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

1986 Ağrı doğumlu olan Adem Kılıççı Fenerbahçe boks şubesi üyesi olarak profesyonel kariyerine devam ediyor. 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya alan sporcu, 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda ise bronz madalya almıştı.2008 yılında ise Yaz Olimpiyatları’nda beklediği başarıyı gösteremeyen Kılıççı, 2012 yılında düzenlenen Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etti.

Ağrı’da yaşamayı da gerçek yarışma olarak tanımlayan başarılı boksör yarışmada kazanacağına inancının tam olduğunu dile getirdi. Yarışmada kendi hayatını gördüğünü belirten Kılıççı, şube kaptanı aracılığı ile programa başvurduğunu ifade etti. Sevenlerinin desteği ile başarılı olmayı arzuladığını söyleyen Kılıççı, yarışma sonrasında profesyonel boks kariyerine devam edeceğini açıkladı.

Survivor 4 Nisan akşamı kim elendi? Gönüllüler takımından kim gitti? ile ilgili etiketler Survivor 4 nisan kim elendi erdi ünver
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.