Survivor'da dün akşam neler yaşandı? İlhan Mansız, Sabriye için eleme potasında...

Survivor'da dün akşam kimin adı yazıldı? İlhan Mansız eleme potasına kaldı. Survivor 21 Mayıs akşamaı izleyicilere ekran başına kilitledi. Dokunulmazlık oyununu uzun süre sonra gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlığı ise Sema kazandı. Konseyde gönüllü olan ve adı en çok yazılan Adem ile takımın büyüğü olduğu için yine gönüllü olan Sema'nın adını verdiği İlhan Mansız eleme adayı oldu. İşte Survivor'da dün akşam neler olduğunun detayları...

Survivor'da 21 Mayıs pazar akşamı neler oldu! Yarışmada elemeye kim kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı? sorularının yanıtı verildi. iki dokunulmazlık oyununun birini gönüllüler, diğerini de gönüllüler takımı kaybedince ortaya farklı bir tablo çıktı ve ünlüler takımı hiç akla gelmeyecek bir strateji kurdu. Konseyde gönüllü olan ve adı en çok yazılan Adem ile takımın büyüğü olduğu için yine gönüllü olan Sema'nın adını verdiği İlhan Mansız eleme adayı oldu. Eleme konseyinde Ogeday, Volkan, Adem ve İlhan Mansız'dan en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek.

Survivor'da 21 Mayıs dün akşam yaşanan TV izleyicilerini ve rakip takımı hayrete düşürdü. bu akşam oynana iki dokunulmazlık oyununun birini gönüllüler, diğerini de gönüllüler takımı kaybedince ortaya farklı bir tablo çıktı ve ünlüler takımı hiç akla gelmeyecek bir strateji kurdu. Peki Survivor'da dün akşam kimlerin adı eleme potasına yazıldı? İşte bu haftanın eleme potası...

survivor__ilhan_mansAz

Survivorda dün akşam kimin adı yazıldı İlhan Mansız potada..

Survivor'da dün akşam kaybedilen dokunulmazlık oyunun ardından yaşananlar izleyenleri şaşırttı. Ünllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından farklı bir strateji uygulayarak rakip takımı beklemedikleri bir hamle ile karşıladı.

'SABRİYE'NİN GİTMESİNİ İSTEMİYORUM'

Adem Kılıççı, Sabriye elenmesin diye arkadaşlarına kendi isminin yazılmasını teklif etti. Bireysel dokunulmazlık ödülünü alan Sema'da takım kararına saygı duyacağını açıkladı. Adem bu teklifi üzerine İlhan Mansız'da o zaman sorumluluk alalım Sabriye yerine ben aday olayım dedi. Konseyde konuşma yapan Adem Kılıççı, 'Sabriye'nin gitmesini istemiyorum bu yüzden arkadaşlardan kendi adımın yazılmasını rica ettim. İlhan ağabey de bunu olumlu karşılayıp sorumluluk aldı. Bu altı yarışmacı bugün takım olduğunu gösterdi' dedi.

ilhan_mansAz_survivor

'SORUMLULUK ALMAMIZ GEREKİYORDU'

İlhan Mansız, Adem'in teklifinin ardından sorumluluk almak istediklerini ve karşı takımdan bir yarışmacı göndermek için bu stratejiyi uyguladıklarını söyledi. Sabriye'nin diğer adaylara göre daha düşük oy alacağını düşünen ünlüler takımı Adem ve İlhan'ı, Ogeday ve Volkan'ın karşısına çıkararak şanslarını arttırdıklarını düşünüyorlar.

Survivor'da dün akşam neler yaşandı? İlhan Mansız, Sabriye için eleme potasında... ile ilgili etiketler Survivor 21 Mayıs ilhan mansız eleme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.