Survıvor 2018'de diskalifiye olan kim ? | Hangi takımda yarışıyordu?

Survıvor 2018 ekranlara hızlı bir giriş yaptı.Yarışmacıların kıyasıya rekabetini izlediğimiz programda ada şartları ise kendini göstermeye başladı. Dün oynanan ödül oyununu sırasında yarışmacılar sağnak yağmur ile karşı karşıya kaldılar. İlk gerçekleştirilen ada konseyi sonrasında Marcus, Cumali ve Yağmur eleme adayları olmuştu. Dün gece yayınlanan bölümde adaya Gönüllüler takımından Marcus veda etti. Aynı zamanda yarışmacıları şaşırtacak bir haber daha geldi. Yarışmadan bir isimde diskalifiye oldu. Peki Survıvor 2018'de kim diskalifiye edildi? Hangi takımda yarışıyor? Detaylar haberimizde...

Survıvor'da heycanlı oyunların yanı sıra eleme zamanlarıda başladı. Dokuulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler ada konseyinde eleme adayı olarak 3 isim çıkardılar. TV8 ekranlarında yayınlanan programın dün akşam yayınlanan bölümünde elenen isim Marcus oldu. Reyting yarışında zirve sahipleri arasında olan programda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Elemenin olmasının yanı sıra bir isimde programdan diskalifiye oldu. Peki Survıvor 2018'de diskalifiye olan kim? Hangi takımda yarışıyordu? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

GAMZE
Üç aday seçildi ve aralarından biri elendi Üç adaydan ilkini oylama sonucu, ikincisini bireysel dokunulmazlık oyunun kazanan Funda ve üçüncüsü ise haftanın en iyi performansını sergileyen Ramazan belirledi. Oylamada Cumali, Yağmur'u yazdı ve listeye girecek ilk isim oluşmaya başladı. Marcus, Birsen, Melih, Funda ve Anıl Cumali'yi yazdı. Oylamada 5 Cumali, 1 Marcus ve 1 Yağmur çıkınca diğer oylara gerek kalmadan ilk isim Cumali oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Funda, Yağmur'u seçti ve ikinci aday belli oldu. Ramazan ise Marcus dedi ve üç aday da belli oldu. Ardından SMS oylamasına geçildi.

DİSKALİFİYE OLAN İSİM KİM?

Acun Ilıcalı; Gamze doktor kontrolündeydi. Doktor Metin Kuş Gamze’nin Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi. Şuan da Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan hakkında şuan bilgim yok ileride devam edip edemeyeceği belli olacak. Doktorumuz çok hassas emin olmadığı sürece yarışmacının devam edip edemeyeceğine karar vermiyor. Bir yarışmacı iyi hissetmiyorum derse yarışmaya çıkmaz.

GAMZE AKSU KİMDİR?

Aslen İzmirli olan güzel 1988 yılında doğdu.Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır.Spora karşı ilgisi olan oyuncu, 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü’ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir’de Paprika Grubu’nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir’de, İstanbul’da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir.
Modern Dans Bölümü'ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü'ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir'de Paprika Grubu'nu kuran Firuze Gamze Aksu, uzun süre şarkı söyledi. Paprika ile İzmir'de, İstanbul'da ve sahil bölgelerinde konserler verdi.
Daha sonra şansını dizi sektöründe deneyen Firuze Gamze Aksu reyting rekortmeni olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde kendine yer buldu. Gamze Aksu dizide Muazzez Sultan rolündeydi.

AKSU

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunları gün geçen gün daha kaliteli olmaya devam ediyor. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı arasında gerçekleşen ödül oyununda oldukça kıyasıya bir rekabet yaşandı. Üst üste ödül oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı artık bu şanssızlığı kırıp ödül oyununu kazanmak istiyordu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ödül iki takım yarışmacılarına da oldukça cazip geldi. Ödül kişi başı bir protein sütü ve yoğurduydu. Oynanan ödül oyunu 10-8 gönüllüler takımının galibiyetiyle tamamlandı ve gönüllüler takımı ödülün sahibi oldu.

SURVIVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLER

Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

SURVIVOR TÜRKİYE

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.

Survıvor 2018'de diskalifiye olan kim ? | Hangi takımda yarışıyordu? ile ilgili etiketler survivor 2018 diskalifiye olan kim hangi takımda yarışıyordu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.