Survivor 2017'de kim elendi?

Ogeday, Adem ve Serhat oylamasında Survivor 2017'de adaya veda eden isim belli oldu.

Ogeday, Adem ve Serhat oylamasında Survivor 2017'de adaya veda eden isim belli oldu.

Ekranların büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam Kıbrıs'ta yarı final heyecanı yaşandı. Bugüne dek oyunlarda yarışan tüm yarışmacılar Kıbrıs'ta toplandı ve hepsi birbirleriyle yüzleşti. Yarı finale kalan Ogeday Girişken, Adem Kılıççı ve Serhat Akın arasında final için SMS oylaması yapıldı..

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu akşam oldukça eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı anlar yer aldı. Yarı finale kalan Adem Kılıççı, Ogeday Girişen ve Serhat Akın arasında Kıbrıs finali için SMS oylaması yapıldı.

Kıbrıs'ta yapılan konseye bugüne dek bütün elenen yarışmacılar da katıldı. Seyircilerin önünde tüm yarışmacılar birbirleriyle yüzleşti. Yapılan halk oylamasının ardından Kıbrıs'ta yapılacak olan büyük finale kalan iki isim belirlendi.

Kıbrısta yapılacak olan büyük finale kalan iki isim Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken oldu. Böylece Serhat Akın yarı finalde elenerek şampiyonluk hayaline veda etti.

Survivor 2017'de kim elendi? ile ilgili etiketler Survivor kim elendi final
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.