Survivor 18 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor 18 Mart dokunulmazlık oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Kaybeden takımın iki yarışmacısının eleme adayı olacağı Survivor dokunulmazlık oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Peki, Survivor 18 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor 18 Mart'ta yayınlanan bölümünde büyük çekişmeye sahne oldu. Survivor dokunulmazlık oyunu için büyük savaş veren gönüllüler takımı ile ünlüler takımı arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı. 18 Mart Survivor dokunulmazlık oyunununda final turuna kadar ilerleyen yarışmacılar, bu turun sonunda oyunun galibini belirledi. Peki, Survivor 18 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte, detaylı bilgiler...

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu çekişmeli dakikalara sahne oldu. Kaybeden takımın iki yarışmacısını eleme adayı olarak belirlemesiyle sonuçlanan 18 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu, kıran kırana bir mücadeleye tanık etti. Ünlüler takımında kızların gösterdiği başarısız performans, takım içerisinde gerilim yaşanmasına neden oldu.


SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017'nin 18 Mart akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık ödülü gönüllülerin oldu. İlk iki turda birer oyun kazanan takımlar, final turunda kozlarını paylaştı. Finalde alınan ezici mağlubiyet, gönüllüler takımına dokunulmazlık oyununu kaybettirdi. Bu mağlubiyetin ardından ünlüler takımı iki kişinin adını eleme potasına yazmak zorunda kaldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından kendi içlerinde bireysel dokunulmazlığı oynayan ünlüler takımında Adem bu ünvanı kazanarak bir kişinin ismini yazma hakkını elde etti.


ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ada konseyinde elenecek isim konusunda bir karar vermek zorunda kalan ünlüler takımı, yaptıkları oylama sonucunda bir kişinin ismini eleme adayı olarak belirledi. En çok ismi yazılan Şahika ada konseyinde ilk eleme ismi ilan edildi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem ise ikinci eleme ismi olarak her bireysel dokunulmazlıkta olduğu gibi Sedat'ı belirledi.

Ünlüler takımı böylece üç hafta üst üste adadan yarışmacı göndermiş oldu.

surr

ADA KONSEYİNDE 'GORİL' NEŞESİ

Oyunlarda kendisini 'goril' olarak hitap eden gönüllüler takımı yarışmacısı Volkan, ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından makara konusu oldu. Daha önce Fatih ve Furkan'ı 'maymun', 'orangutan' hitapları dolayısıyla uyaran Acun Ilıcalı, Volkan'ın kendi lakabını 'goril' olarak belirlemesine oldukça şaşırdı. Konseyde bu konu üzerinden Volkan'a takılan Acun Ilıcalı, Fatih ve Furkan'a verdiği uyarılar nedeniyle özür dilediğini muzip bir tavırla dile getirdi. Ada konseyinde gündeme gelen bu konunun yarışmacıların yüzünü güldürdüğü gözlerden kaçmadı.

Survivorda dün akşam dokunulmazlığı kim kazandı Survivorda 18 Mart eleme adayı kim oldu


ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2017 dün akşam yeni bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Ödül oyunu heyecanının yaşandığı Survivor 2017'de yarışmacılar kumsalda hentbol oynadı. Kazanan takımın açlığını dindirme şansını yakaladığı mücadele de büyük heyecan yaşandı. Tartışmaların yaşandığı kazanma hırsının doruğa ulaştığı mücadele de izleyenler soluksuz maçı takip etti. Oyununun ilk etabında ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya yarıştı. İlk turu gönüllüler takımı müthiş bir performansla kazandılar. İkinci turda ise ünlüler takımı rüzgar gibi esti ve durumu 1-1'e getirdiler. Final etabında ise kafa kafaya bir mücadele oldu. Final etabını ünlüler takımında kızların hata yapmasının sonucunda gönüllüler takımı kazandı ve müthiş ödülün sahibi oldular.


GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor'da eleme konseyine kalacak olan 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanmıştı. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı oyunda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim İlhan Mansız oldu. İlhan Mansız'ın adını verdiği Pınar, elemeye kaldı. Konseyde en fazla adı yazılan isim olan Fatih de elemeye kalan bir diğer isim oldu. Böylelikle elemeye kalan isimler Şahika, Adem, Fatih ve Pınar oldu. Survivor'da geçtiğimiz hafta adaya veda eden isim Fatih Hürkan olarak belirlendi.

'SABRİYE'DEKİ ÇIKIŞI GÖRMEZDEN GELEMEZDİM'

İlhan Mansız bir önceki hafta için Sabriye'nin yükselen performansından bahsetti ve bu yüzden 7 oyun kaybeden Pınar'ın adını vereceğini sözlerine ekledi. Ünlüler takımı yaşanan bu gelişmenin ardından kısa süreli bir şok yaşarken bazı yarışmacılar İlhan'ın kararını doğru bulurken, takımda bu karara tepki gösterenlerde oldu.

Survivor 18 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor survivor 18 mart survivor dokunulmazlık oyunu survivor eleme adayı Survivor 2017
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.