Survivor'da şaşırtan eleme... O isim adaya veda etti! / VİDEO

Survivor'da heyecan doruk noktasına ulaştı. Dün akşam gerçekleşen eleme gecesinin ardından bir yarışmacı daha adaya veda etti. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? Acun Ilıcalı'nın açıkladığı büyük ödül ne? İşte detaylar...

Survivor’da merakla beklenen dokunulmazlık oyununun ardından rakiplerinden daha az oy alarak elenen yarışmacı bu kez gönüllüler takımından oldu. Elemenin sonrasında ise Acun Ilıcalı bombayı patlattı. Ünlü sunucu 450 bin lira değerindeki ödül oyununu işte böyle açıkladı… Peki Survivor’da dün gece kim elendi? Survivor’da ödül oyunundaki ödül ne? İşte detaylar…

Oynanan ilk dokunulmazlık oyununda kaybeden Gönüllüler takımı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Berna kazandı. Yapılan Ada Konseyinde Elif ile Ogeday isimleri yazılmaya gerek kalmadan eleme adayları oldu.

Bu akşam oynanan oyunda ise kıyasıya bir yarışma yapıldı. İki takımdan birer kişinin yarıştığı oyunda yarışmacılar omuzlarına aldıkları demirle ilk olarak tahta engelin içinden ardından da ikinci tahta engelin içinden geçerek puzzle’a geldiler. Puzzle’ı ilk olarak tamamlayan yarışmacı boya tabancası ile hedefe konulan 5 kutuya ateş etti. İlk olarak 5 kutuyu deviren kişi ekibine 1 sayı kazandırdı.

İkinci dokunulmazlık oyununu ise Gönüllüler takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi de Adem oldu. Yapılan Ada Konseyinde 5 kişiden 3'ünün oyunu alan Sabriye, Ogeday ve Elif'in ardından 3. eleme adayı oldu. Adem ise İlhan Mansız'ın adını söyledi. Böylece İlhan, Sabriye, Ogeday ve Elif elenmek izere ismi çıkan adaylar oldu.

Acun Ilıcalı eleme adayları arasında en az oyu alarak adaya veda eden ismin Elif olduğunu açıkladı.

Çok üzgün olduğunu belirten Elif, "Buraya kadar gelebilmek şampiyonluk. Üç kişi kaldık takımda ve elimizden gelen mücadelenin fazlasını verdik. Ünlülerle yarışmak benim için gurur verici bir şeydi. Kalan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Kendi takım arkadaşlarım umarım Kıbrıs'ı görürler" şeklinde konuştu.

elif

ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Survivor yeni sezon tanıtımında ‘Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın sözleriyle iddiasını ortaya koyan Elif Şadoğlu, 1992 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliğini yansıtan genç Survivor yarışmacısı, Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapıyor. Fitness alanında uzmanlaşan Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Elif Şadoğlu, adaya gitmeden önce sevdiklerine ve takipçilerine şu sözlerle damga vurdu; "Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin.

Survivor'da şaşırtan eleme... O isim adaya veda etti! / VİDEO ile ilgili etiketler Survivor eleme elif dokunulmazlık eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.