SuperHaber sinema ve TV sektöründeki FETÖ dosyasını açmaya devam ediyor! Yarını bekleyin...

SuperHaber sinema ve televizyon sektöründeki FETÖ'cüleri deşifre ediyor!.. Varan 1: Hamdi Alkan FETÖ'nün sektör imamı mı?.. Varan 2: Çok şaşıracağınız ikinci isim yarın SuperHaber'de

Türkiye'nin büyük bir badire atlattığı 15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişiminin ardından devletin tüm katmanlarına sızan örgüt üyelerinin tespit edilmesi için geniş çaplı soruşturmalar başlatıldı.

Ülke genelinde "Olağanüstü hal" ilan edilmesi ve hükümete KHK yetkisi verilmesi üzerine FETÖ ile irtibatlı çok sayıda kamu personeli görevlerinden uzaklaştırıldı, pekçoğu hakkında yargı süreci başlatıldı.

Her ne kadar örgütün, iş dünyası ve medya ayağını kapsayan incelemeler yapılsa da bu sektörlerin tam olarak FETÖ'den temizlenemediği görüşü kamuoyunda hakim oldu.

FETÖ'NÜN TV-SİNEMA AYAĞI

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; örgüt halen sinema ve televizyon sektöründe aktif ve potansiyel tehdit olmayı sürdürüyor.

Kısa süre önce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan "Reis" filminin yapımcısı olan Ali Avcı'nın "Uyanış" isimli yeni filminde, Erdoğan'ın başına silah dayandığı bir anın sahnelendiğini ilk kez SuperHaber gündeme getirmiş ve Ali Avcı, FETÖ üyeliğinden tutuklanmıştı.

FETÖ'NÜN "GAZMANI"

Sinema ve televizyon sektöründe FETÖ ile yakın ilişkiler kuran ünlü isimler hakkında yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişiminin ardından yaklaşık bir yıldır kendisini "Anti-FETÖ"cü olarak lanse eden Hamdi Alkan'ın yakın tarihte FETÖ'nün sektördeki gözde yönetmeni olarak önemli işler yaptığı biliniyor.

FETÖ'nün çocuk kanalı Yumurcak TV'nin içerik yöneticisi ve kanal konseptinin kurucusu olan Hamdi Alkan, ilk önce "Yumurcak TV" adlı çocuk mizah programı yaparak 36 hafta yayın yaptı.

Alkan, daha sonra Yumurcak TV'nin isim hakkını ve içeriklerini Haluk Görgün ile beraber satın aldı. Bu proje çocuk kanalı frekansına çevrilerek, kanal kuruldu.

fergerg

Yani, RTÜK tarafından kapatıldığında yurt dışına kaçan FETÖ'cülerin, "Devlet çocuk kanalını bile kapattı!" şeklinde kara propaganda yürüttüğü Yumurcak TV Hamdi Alkan'ın projesi olarak hayata geçmişti.

Hamdi Alkan daha sonra "Kırgızistan imamı" ve Türk okulları koordinatörü ile "Selam 2" filmini çekerek yaklaşık 4 ay FETÖ'nün etkin olduğu Türki cumhuriyetlerde kalmıştır.

---

2012 tarihli skandal röportajı:

1990’lı yıllarda TRT’de başlayan “3 aşağı 5 yukarı” adlı programla TV dünyasına adım attım. Gafur Hüner ve Yalçın Menteş’le çalıştım. Daha sonra “Reyting reyting” sonrasında ”Reyting Hamdi” ve “Hamdi Alkan TV” olarak bildiniz komedi programlarını en az 10 yıl yaptım. Sadece çocukların yer aldığı TV’deki ilk çocuk mizah programı olan “Yumurcak TV”yi 36-37 hafta yaptım. Buradan işte, daha sonra "Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım" filmini çektik. Ben Fethullah Hoca’nın sözündeki gibi “Hizmette ileri, bütçede geri işler” yaptım.

Ehl dergisi 2012

---

frfrg

Hamdi Alkan, FETÖ'nün hain işbirliklerinin ortaya çıktığı 17-25 Aralık kumpası sürecinden sonrada da FETÖ'yü asla yalnız bırakmadı ve tüm toplantılarına katıldı.

Alkan hemen ardından da 13 Mart 2015'de konsepti FETÖ'ye ait olan "Selam 2 - Bahara Yolculuk" filmini vizyona soktu.

Panaromik Film'in sahibi olan Haluk Örgün ise 3 Mart 2016'da yapım şirketini kapattı.

ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ! "VARAN 2" YARIN SUPERHABER'DE...

SuperHaber sinema ve televizyon sektöründeki FETÖ dosyasını açmaya yarın da devam edecek. Listedeki ikinci ismi kamuoyu çok yakından tanıyor. O ismi öğrendiğinizde siz de çok şaşıracaksınız!..

/ SuperHaber

dqdef

SuperHaber sinema ve TV sektöründeki FETÖ dosyasını açmaya devam ediyor! Yarını bekleyin... ile ilgili etiketler Hamdi Alkan FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.