Suat Kılıç'tan Yeni Şafak'ın FETÖ iddiasına yanıt!

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'i FETÖ adına tehdit eden bakanın kendisi olmadığını söyledi. Yeni Şafak gazetesinin haberini yalanlayan Kılıç, Yeni Şafak'a karşı hukuk mücadelesi başlattığını söyledi

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin’in 2013 yılında Ak Partili bir bakan tarafından FETÖ adına tehdit edildiğinin ortaya çıkmasının ardından o bakanın kim olduğu merak konusu olmuştu. Yeni Şafak gazetesi, MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'i FETÖ adına tehdit eden bakanın Ak Partili eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç olduğunu "O Bakan Suat Kılıç" başlığıyla haberleştirdi.

"YENİ ŞAFAK'TA NEFRETE VARAN HUSUMETİN SON SÜRÜMÜDÜR"

Suat Kılıç kamuoyuna yansıyan bu haberlerden sonra resmi twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Kılıç, "Yeni Şafak'ta şahsımı hedefe koyan düzmece "haber" tümden gerçek dışıdır. Bu iftira, Yeni Şafak'ta nefrete varan husumetin son sürümüdür." dedi.

'HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATTIM'

Eski Bakan Kılıç, Twitter hesabından o bakanın kendisi olmadığı söyledi. Kılıç açıklamasının devamında, "Yeni Şafak'tan alıntılanan, sosyal medyada yayılan, hedefi şahsımı linç etmek olan bu "haber" karşısında hukuk mücadelemiz başlatılmıştır. Temennim, Adliye'deki hesabın Adl-i İlâhiye'ye kalmaması; iftiraların ve iftiracıların müstehakını burada bulmasıdır." ifadelerine yer verdi.

020120171759131368642_3.jpg

Yeni Şafak: "Müsteşarı FETÖ ile tehdit eden bakan Suat Kılıç çıktı"

Suat Kılıç'tan Yeni Şafak'ın FETÖ iddiasına yanıt! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.