Stüdyodakileri şoke etti! "Kocası gelebilirsin dedi, evlerinde kaldım!" / VİDEO

Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında damat adaylarından Burak'ın itirafları hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şoke etti.

Talip olduğu gelin adayı Emine'yi dışarıdan tanıdığını itiraf eden damat adayı Burak, "O zamanlar bizim bir Facebook grubumuz vardı. Kendisiyle orada tanıştık.

wqrwetqr
Evli olduğunu biliyordum. Beni memleketine çağırdı. Kocasıyla da konuştum. Kocası da 'gelebilirsin' dedi. Ben de gittim. Gece onlarda kaldım" dedi.

HAMİLEYMİŞ, ÇOCUĞU ALDIRMIŞ!

Söz konusu olaydan sonra 2-3 yıl görüşmediklerini belirten damat adayı, "2-3 yıl yonra Facebook'tan beni buldu. 'Ankara'dayım gel görüşelim' dedi. Benim de hayatımda kimse yoktu. Eşinden de ayrılmıştı. 2013 yılıydı. Aramızda bir şey oldu. İstanbul'a döndüm. Bir ay sonra tekrar beni aradı, 'hamileydim ama çocuğu aldırdım' dedi. Ben de haliyle çıkıştım. 'Ne halin varsa gör' dedim" ifadelerini kullandı.

İŞTE O ŞOKE EDECEK İTİRAF

Stüdyodakileri şoke etti! "Kocası gelebilirsin dedi, evlerinde kaldım!" / VİDEO ile ilgili etiketler İzdivaç talip gelin adayı damat adayı kocası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.