Ünal Aysal'dan Galatasaray Başkanlığı açıklaması

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, iddia edildiği gibi bugün için sarı kırmızılı kulübe yeniden başkan olmak şeklinde bir düşünceye sahip olmadığını açıkladı.

Galatasaray'da 3,5 yıl başkan olarak görev yapan ve 2014 Ekim ayında görevi bırakan Ünal Aysal, hakkında çıkan 'yeniden başkan adayı olacak' iddialarına yanıt verdi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Aysal, daha öncede söylediğim gibi "Galatasaray'ın bir başkanı ve yönetim kurulu var" dedi.

Başkanlığı döneminde 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadığı Galatasaray'da futbol takımından umutlu olduğunu dile getiren Aysal, "Galatasaray'dan umutluyum. Şampiyonluk neden olmasın. İyi bir takım ve çok değerli oyuncularımız var" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da başkan olduğu dönemde yıldız oyuncuları transfer etme politikası benimseyen Aysal, Sneijder, Drogba ve Muslera, gibi yıldızları kadroya katarak, taraftarın sevgisini kazanmıştı.

Ünal Aysal'dan Galatasaray Başkanlığı açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray Ünal Aysal
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.