Simon Kjaer'i Danimarka'da tefe koydular!

Danimarka eski forveti Laudrup, Fenerbahçeli Kjaer'in milli takım performansını eleştirdi, "Liderlik figürü yok" ifadelerini kullandı.

Danimarka Milli Takımı'nın eski forveti Brian Laudrup, Fenerbahçe'nin stoperi Kjaer'in liderlik özelliklerini eleştirdi.

Kjaer'in yeteneklerini öven ancak liderlik özelliklerini eleştiren Laudrup, "Simon Kjaer, sahadaki sorumluluklarını yapamıyor. Defansif açıdan ve adam adama savunma anlayışında üst düzey yeteneklere sahip olduğunu biliyorum ancak liderlik figürü yok" ifadelerini kullandı.

KJAER: DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Üst üste aldıkları iki mağlubiyetten sonra yoğun eleştirilerle karşılaşan Danimarka Milli Takımı'nda kaptan Simon Kjaer, daha çok çalışacaklarını ifade etti. Kjaer, "Genç bir takımız. Gençler ve tecrübeliler olarak iyi bir kimya tutturmalıyız. Hala şansımız var. Daha çok çalışacağız." diye konuştu.

FISCHER'DEN DESTEK

Danimarka Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Victor Fischer takım arkadaşlarına destek oldu. Fischer, "Olgun olmalıyız. Korkunç bir durumdayız. Bu saçma durumu düzeltmek için çalışacağız. Adam olduğumuzu herkese göstermeliyiz" şeklinde konuştu.

Dünya Kupası Avrupa Elemeri E Grubu'nda yer alan Danimarka ilk 3 maçta yalnız Ermenistan'ı 1-0 mağlup etti ve 3 puan topladı.

Kaynak: Sporx

Simon Kjaer'i Danimarka'da tefe koydular! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Simon Kjaer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.