Fenerbahçe’ye Van der Wiel müjdesi

Sezon başında Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Van der Wiel daha ligin ilk yarısı tamamlanmadan gözden çıkarılırken taliplerini,n hemen çıkması sarı-lacivertli yönetimi memnun etti.

Fenerbahçe'de saha içindeki yetersiz performansının yanı sıra geçtiğimiz günlerde katıldığı bir dergi çekiminden geç dönen ve bu yüzden antrenmanı kaçıran Van der Wiel’in bu hareketi bardağı taşırmıştı. Hollandalı oyuncunun temsilcisi İstanbul’a çağrıldı ve bu görüşmenin ardından yolların ayrılması kararı alındı.

Bu gelişmelerin ardından kendine kulüp arayan tecrübeli sağ bek, Arap kulüpleriyle temaslara başladı. Hollandalı futbolcunun temsilcisinin, bir süredir Katar ve Dubai ekipleriyle ciddi transfer görüşmeleri yaptığı öğrenildi.

Wiel’in de artık ayrılmak istediği ve Hollandalı futbolcuya sarı-lacivertli kulüpteki ücretine yakın bir ücret teklif edildiği belirtildi.

Fenerbahçe, Hollandalı futbolcuyu transfer ederken bonservis bedeli ödemedi. Bu durum sayesinde Van der Wiel yıllık ücretinin yanısıra bir de imza parası almıştı. Bu nedenle yönetim, Hollandalı yıldıza şu ana kadar ödediği paranın tamamını istiyor. Wiel’in ayrılmasıyla birlikte sarı-lacivertli kulüp bonservis geliri elde edecek. UEFA ile yapılan mali anlaşma çerçevesinde transfer kısıtlaması ile karşı karşıya olan Fenerbahçe için buradan gelecek para büyük önem taşıyacak.

Fenerbahçe’ye Van der Wiel müjdesi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Van der Wiel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.