Elazığspor - Galatasaray | Maç özeti ve golleri

Galatasaray Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Elazığspor karşısında Podolski ve Eren Derdiyok'un ikişer golüyle maçı 4-1 kazandı. Maçın geniş özeti ve gollerini sitemizden izleyebilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray deplasmanda Elazığspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar Podolski'nin 9. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda tempoyu istediği gibi ayarlayan sarı-kırmızılılar Eren Derdiyok'un iki golüyle 3-0 öne geçerken Eazığspor Timur'un penaltısıyla farkı ikiye indirdi. Son dakikada ise Podolski ikinci golünü atarak skoru belirledi: 1-4.

Galatasaray bu galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda puanını 8'e çıkardı. Elazığspor ise 1 puanda kaldı.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ

9. dakikada Galatasaray atakları devam ederken Alman yıldız Podolski, ceza sahası dışından nefis bir şutla kaleyi yokladı ve top filelere gitti. Podolski, harika bir vuruşla Galatasaray'ı öne geçiriyor...

9' Podolski'nin golü. pic.twitter.com/eFx08WYqSL

— scofield (@sco1905) 17 Ocak 2017

24. dakikada Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı! Ceza sahası içine giren Bruma'nın şutu savunmadan dönerken Linnes tamamladı ancak top üstten dışarı çıktı.

30. dakikada Bruma sol kanattan ilerleyip ortasını yaptı ancak Mehmet Ozan'ın müdahalesiyle top kornere gitti. Akabinde devam eden atağı Elazığspor savunması uzaklaştı. Galatasaray, kendi yarı alanından yeniden atak hazırlığı içerisinde...

37. dakikada Galatasaray, Yasin ile çok hızlı bir atağa kalktı. Yasin'in pasında Podolski, ceza sahasına girmeden sert bir vuruş yaptı ancak top az farkla yandan auta gitti.

59. dakikada Galatasaray, Elazığ'da rahatladı! Rakipten topu çalıp ceza sahasına giren Eren Derdiyok, kaleci Çağlar ile karşı karşıya kaldı ve sonrasında savunmanın müdahalesiyle önünü boşalttı. Boş kaleyi havalandıran Eren, takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Eren Derdiyok'un golü. pic.twitter.com/6aY1mANivo

— Galatasaray (@tribunGS) 17 Ocak 2017

Elazığspor - Galatasaray | Maç özeti ve golleri

73. dakikada GOL! Galatasaray, sol kanattan Bruma ile gelişen atakta içeri çevrilen topta Eren'in vuruşuyla golü buldu. Galatasaray, deplasmanda 3-0 öne geçti. Eren Derdiyok golün ardından yerini Sneijder'a bıraktı.

Eren Derdiyok ve şık topuk golü. pic.twitter.com/UYYWZz7dg7

— Tek Yürek (@TekYurekcom) 17 Ocak 2017

83. dakikada Elazığspor atağında Berk, Podolski'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve ev sahibi ekip penaltı kazandı. Timur, penaltı atışında çerçeveyi buldu ve topu filelere gönderdi. Elazığspor, farkı bire indirdi.

Elazığspor'un Timur Bayram Özgöz ile bulduğu gol. pic.twitter.com/SPkA5ppnBp

— AltLig TV (@AltLigTV) 17 Ocak 2017

90+4'te Galatasaray maça nokta koyan golü buldu! Bruma'nın pasında Podolski, sonucu belirledi. Galatasaray, skoru 4-1'e taşıdı...

Podolski'nin 2. golü pic.twitter.com/iOprtGt4xQ

— TurkSpor TV (@TurkSporTV) 17 Ocak 2017
Elazığspor - Galatasaray | Maç özeti ve golleri ile ilgili etiketler Galatasaray video Elazığspor Maç özeti goller Podolski eren derdiyok izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.