Dortmund'dan Real Madrid'e müthiş geri dönüş: 2-2! İşte özet ve goller

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund, 2-0 geriye düştüğü maçta Real Madrid'le 2-2 berabere kalmayı başardı. Emre Mor son yarım saatte oynarken Marco Reus ve Aubameyang sarı-siyahlıların gollerini attı. Maçın özeti ve golleri sitemizde.

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Real Madrid evinde Borussia Dortmund'u konuk etti. İspanyol devi 2-0 öne geçtiği maçta skoru tutamazken oyuna sonradan giren Emre Mor maçı değiştirdi. Goller Real Madrid adına Benzema'dan gelirken sarı-siyahlılar Aubameyang ve Marco Reus ile skoru eşitledi. Bu maçın özetini TRT Spor'un internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Real madrid dortmund maç özeti ve golleri

Dortmund bu sonuçla grubunu lider olarak bitirirken, Real madrid ikinci oldu.

ÖNEMLİ ANLAR

Maçın ilk golü 28. dakikada Karim Benzema'dan geldi. Fransız oyuncu Carvahal'in ortasında tpu filelere göndermeyi başardı.

Dev maçta Benzema, Dortmund karşısında Real Madrid'i öne geçirdi. pic.twitter.com/KFN4QmTRYW

— TivibuSpor (@tivibuspor) 7 Aralık 2016

İlk yarı 1-0 sona ererken Real Madrid ikinci yarıda farkı ikiye çıkarmayı başardı. 53. dakikada James Rodriguez bu kez sol kanattan müthiş bir orta açtı, Benzema şık bir kafa vuruşuyla skoru 2-0'a getirdi.

Karim Benzema, kendisinin ve takımının 2. golünü attı. pic.twitter.com/UtabI6tG90

— TivibuSpor (@tivibuspor) 7 Aralık 2016

Maçı bırakmayan Dortmund 61. dakikada Schmelzer'in pasında Aubameyang farkı bire indirdi.

Borussia Dortmund, Aubameyang'la farkı 1'e indirdi. Birbirinden güzel gollerle Şampiyonlar Ekranı #Şifresiz Tivibu Spor'da. pic.twitter.com/tYNmfgzbrx

— TivibuSpor (@tivibuspor) 7 Aralık 2016

Maçın son golü 88. dakikada Marco Reus'tan geldi.

Emre Mor'un büyük çabası ve harika pası kilidi açtı, Reus durumu 2-2'ye getiren golü attı! pic.twitter.com/wCfZjmXgnO

— TivibuSpor (@tivibuspor) 7 Aralık 2016

a

Dortmund'dan Real Madrid'e müthiş geri dönüş: 2-2! İşte özet ve goller ile ilgili etiketler Real Madrid Borussia Dortmund Emre Mor Marco Reus özet goller Aubameyang 2-2
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.