Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında hakemden skandal penaltı ve Beck'e kırmızı kart!

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, Dinamo Kiev karşısında tarihi maçına çıkarken Hakemi Craig Thompson'dan gördüğü kırmızı kart ve yediği penaltıyla adeta dağıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi maçına çıkan Beşiktaş, Dinamo Kiev karşısında üst üste yediği gollerle adeta dağıldı. Tabii bunda hakem Craig Thompson'ın da büyük etkisi vardı.

Beşiktaş henüz 9. dakikada yedği şok golle geriye düşerken sonraki dakikarda toplarlanmasını bildi. Fakat 29. dakikada işler bir anda tersine döndü. Beşiktaş defansının arkasına atılan topta Dinamo Kievli futbolcu Andreas Beck'e faul yaparken hakem tam tersi bir karar vererek penaltı noktasını gösterdi. Beck de kırmızı kartla oyundan atıldı.

Sosyal medyada oldukça fazla tartışılan pozisyon için hakem yorumcuları da ağır ifadeler kullandı.

İşte Ahmet Çakar'ın yorumu;

İskoç hakem sirklerde bile verilmeyecek bir penaltı ve kırmızı kartla BJK yi bitiriverdi.Yazık cok yazık

— Ahmet Çakar (@ahmetcakar1) 6 Aralık 2016

YETMEDİ, BİR DE OFSAYTTAN GOL VERDİ!

Sadece hakem Craig Thompson değil, yardımcıları da rezalet bir maç yönetti. Beşiktaş'ın yediği 7. golde çok net ofsastı görmeyen İskoç hakemler, adeta Beşiktaş'ı paramparça etti.

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında hakemden skandal penaltı ve Beck'e kırmızı kart!

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında hakemden skandal penaltı ve Beck'e kırmızı kart! ile ilgili etiketler Beşiktaş hakem Dinamo Kiev kırmızı kart penaltı Andreas Beck Şampiyonlar Ligi Craig Thompson
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.