Çinliler'in çılgınlığı devam ediyor! Dani Alves'e inanılmaz rakam

Andre Villas Boas'ın çalıştırdığı Shangai SIPG, Juventus forması giyen Dani Alves'e 1 yıl için 10 milyon Euro önerdi. Hebei Fortune ve Tianjin Quanjian da Alves'i istiyor.

Çin Süper Ligi takımlarından Shangai SIPG, Juventus'un sağ beki Dani Alves'e 1 yıllık 10 milyon Euro teklif etti. Çin ekibinin teknik direktörü Andre Villas Boas'ın Dani Alves'i kadrosunda görmeyi çok istediği ve bu transferin kesinlikle bitmesini istediği belirtildi.

PAYLAŞILAMIYOR

Fransa basının haberine göre, 2018'de Juventus ile sözleşmesi bitecek olan Dani Alves'i transfer etmek isteyen tek Çin takımı Shangai SIPG değil. Hebei Fortune ve Tianjin Quanjian takımlarının da Şubat ayında Dani Alves'i kadrolarına katmak istediği iddia edildi.

Barcelona ile 391 maça çıkan ve 25 kupa kazanan Dani Alves, sezon başında Juventus'a transfer olmuştu. Alves, bu sezon Juventus forması ile 13 maça çıktı, 2 gol ve 3 asist üretti.

Çinliler'in çılgınlığı devam ediyor! Dani Alves'e inanılmaz rakam ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.