Bu pozisyon Beşiktaşlıları çılgına çevirdi!

Alanya-Beşiktaş mücadelesi 3-0 giderken Beşiktaş lehine verilen penaltı ortalığı karıştırdı. Beşiktaşlı hakemler karara yoğun itiraz etse de hakem Alper Ulusoy kararından dönmedi.

Spor Toto Süper Lig 18. haftasında oynanan maçta Beşiktaş, Alanyaspor deplasmanında ikinci yarının hemen başında Quaresma'nın penaltı golüyle 3-0 öne geçerken, bu golden kısa bir süre sonra bu kez Alanyaspor lehine penaltı kararı verildi. Ancak bu penaltıya başta kaleci Fabri olmak üzere hakem Alper Ulusoy'a büyük tepkiler vardı.

KARAR ELEŞTİRİLDİ

Siyah beyazlılarda kaleci Fabri ve Gökhan Gönül başta olmak üzere Alper Ulusoy'a büyük tepkiler gösterildi. İspanyol kaleci itirazları sonrası sarı kart görürken, hakem yorumcuları da Alper Ulusoy'un Alanyaspor lehine verdiği penaltı kararını eleştirdi.

AHMET ÇAKAR: TEYZE BİLE VERMEZ

Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Alanyaspor - Beşiktaş maçının ikinci yarısında ev sahibi lehine verilen penaltı hakkında sosyal medya hesabından, "Ahmet Çakar: "Türk hakemlerinin bilinç altları çok kirli. Fabri'nin hareketine plaj futbolunda hayatında hiç hakemlik yapmamış bir teyze bile vermez" ifadelerini kullandı.

Bu pozisyon Beşiktaşlıları çılgına çevirdi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Alanyaspor hakem penaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.