Küskünler barıştı! Arda Turan yeniden Milli Takım'da!

Herkesin merak ettiği Arda Turan - Fatih Terim gerilimi sonunda bitti! Milli yıldız tekrar Ay-yıldızlı formasına kavuştu. İşte detaylar!

Milli Takımda bir kriz daha sona erdi. Aylardır herkesin konuştuğu Arda Turan ile Fatih Terim arasındaki kriz sonunda tatlıya bağlandı!

Euro 2016 sonrasında oynanan hiçbir maçın kadrosuna çağrılmayan Arda Turan, instagram hesabından yaptığı açıklamayla Ay-yıldızlı formaya geri döndüğünü duyurdu!

Arda açıklamasında, "Hocamızla konuştuk, ülkemiz için yeniden hep beraberiz inşallah..." ifadelerini kullandı.

Arda Turan yeniden Milli Takım'da!

BURAK VE SELÇUK DA DÖNDÜ

Fatih Terim 28 kişilik geniş kadroyu açıklarken Arda gibi uzun zamandır Milli Takım'a alınmayan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan da tekrar kadroya çağırıldı.

İşte 28 kişilik kadro:

Burak Yılmaz da Milli Takım için bir mesaj paylaşarak "Hep beraberiz" ifadelerini kullandı.

BARIŞ ÇUBUĞU HERKESE UZANDI!

Fatih Terim sadece Selçuk, Burak ve Arda Turan'ı yeniden Milli Takım'a geri çağırmadı, herkese barış çubuğunu uzattı. Daha önce kadroya çağırılmayan Yalçın Ayhan da Fatih Terim'den davet alanlardan biri oldu. Yüksek formuna rağmen Euro 2016'ya davet edilmeyen Yalçın Ayhan, sosyal medya aracılığıyla Terim ve ekibine sitem etmişti.

EMRE MOR CEZALI

2018 Dünya Kupası Elemelerinde Terim'in her maçta ilk 11'de oynattığı Emre Mor, Kosova maçında sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak. Terim genç yıldızı bu yüzden Milli Takıma almadı.

BİLAL BAŞAÇIKOĞLU, EMRE ÇOLAK, MEHMET BATDAL KADRODA

Terim'in sürprizlerinden biri de Bilal Başaçıkoğlu, Mehmet Batdal ve Emre Çolak'ın kadroya çağırılması oldu.

Feyenoord forması giyen Bilal Başaçıkoğlu ve Başakşehirli Mehmet Batdal ilk defa Milli Takıma çağırıldı. Deportivo'da oynayan Emre Çolak da uzun bir aradan sonra ay*yıldızlı formasına kavuştu.

Terim daha önce kadroya çağırdığı ama oynatmadığı Cengiz Ünder'i yeniden A kadroya dahil etti.

Küskünler barıştı! Arda Turan yeniden Milli Takım'da! ile ilgili etiketler Arda Turan Fatih Terim Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.