Sözcü gazetesi Mediha Olgun'u kovdu!

Mediha Olgun, haber müdürlüğü görevini yürüttüğü Sozcu.com.tr ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Olgun, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum beni çıkardıkları için” ifadesini kullandı.

Mediha Olgun, şunları kaydetti:

“Kendi fotoğrafımla paylaşmak istedim o nedenle bir öncekini sildim. Sözcü ile yollarımız ayrıldı. Çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum beni çıkardıkları için. Allah razı olsun. Ayrıca arayıp soran herkese teşekkürler.”

mediha2

NE YAŞANMIŞTI?

Sözcü muhabiri Gökmen Ulu ve Sozcu.com.tr Haber Müdürü Mediha Olgun, FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanmıştı. 120 gün cezaevinde kalan Olgun, 22 Eylül 2017’de tahliye edilmişti.

Olgun’un tahliyesi sonrası Sözcü yazarı Necati Doğru, 4 Ekim 2017’de Olgun’un, “kendisine sahip çıkan yazıları nedeniyle” Habertürk yazarı Nagehan Alçı’yı ziyaret etmesine ve telefonla Türkiye yazarları Cem Küçük ile Fuat Uğur’u aramasına tepki göstermişti.

Doğru, şunları kaydetmişti:
“Hapisteyken onu savunan gazeteciler (Rahmi Turan-Emin Çölaşan-Bekir Coşkun-Uğur DündarYılmaz Özdil-Soner Yalçın) yerine Fuat Uğur ile Cem Küçük’e teşekkür telefonu etti. Şimdi bu kalemler Mediha Olgun üzerinden Sözcü’ye kara çalacak bir yeni zemin yaratmaya çalışıyorlar”

Sözcü gazetesi Mediha Olgun'u kovdu! ile ilgili etiketler Sözcü mediha olgun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.